Еминем с нов ремикс

  • Сподели:
Еминем с нов ремикс

Богът на Рапа отново изненада феновете си с неочакван релийз. Този път Еминем си партнира с американските рапъри Jack Harlow и Cordae в ремикса на песента Killer.

Jack Harlow избухна миналата година с WHATS POPPIN - сингълът се превърна в тренд в TikTok и достигна до #2 в класацията Billboard Hot 100. Cordae набра популярност с ремиксa на My Name Is на Eminem и авторската си песен Old Niggas, която беше отговор на трака „1985“ на J.Cole.

Оригиналът на Killer е част от миналогодишния албум на Еминем – Music To Be Murdered By – Side B. Първата част на Music To Be Murdered By излезе изненадващо миналия януари, а продължението й – Side B – през декември.

В периода между двата албума Еминем участва в песента на Jessie Reyez - COFFIN, партнира си с Big Sean в трака Friday Night Cypher от албума му Detroit 2 и обедини сили с Kid Cudi в сингъла The Adventures of Moon Man & Slim Shady през юли 2020.

Работата на Еминем с други артисти тази година едва ли ще спре само дотук. Преди няколко дни режисьорът Cole Bennett, който създаде видеоклипoвете към песните Godzilla и Gnat, подсказа за евентуална колаборация между звездния рапър и Post Malone в пост в Instagram, а феновете естествено полудяха. Все още обаче тази възможност не е потвърдена от нито един от двамата артисти. Докато това стане ясно ни остава само да чакаме и да се наслаждаваме на новия ремикс на Killer.