Филм по идея на Яна Маринова сваля маските на домашното насилие

  • Сподели:
Филм по идея на Яна Маринова сваля маските на домашното насилие

На 25 май 2021 г. започнаха снимките на новия български филм „Игра на Доверие“ с режисьор Мартин Макариев („Привличане“, „Диви и Щастливи“, „В Сърцето на Машината“). Автор на сценария е Борислав Захариев. Оператор на лентата е Андрей Андреев.  В главните роли ще видим Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори, Яна Маринова и София Иванова Ласкин.

Филмът е вдъхновяваща история за майка и дъщеря в две различни епохи, борещи се за спасение и самостоятелност - всяка поотделно и сами срещу всички, защото в реалния живот насилието често е скрито зад маската на добрите намерения. Филм за силната, уверена и смела жена, която отказва да бъде жертва. Защото не можеш да избягаш от миналото си, но можеш да избереш какво да запомниш.

Продуценти на "Игра на Доверие" са Яна Маринова за "Spirit Production House", Мартин Макариев и Александър Сано.

Премиерата на мотивационната драма е планирана за началото на 2022 година с официален дистрибутор "Силвърнойз" на Александър Сано.

Актьорският състав включва още Александър Димов, Пламен Манасиев, Мария Каварджикова, Христо Петков,  Искра Донова, Малин Кръстев, Китодар Тодоров,  Яна Титова и други.