Годината на дървената овца носи късмет на Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв

  • Сподели:
Годината на дървената овца носи късмет на Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв

През 2015 г. – година на дървената овца, късметът ще се усмихне на пет от знаците на зодиака – Водолей, Везни, Овен, Близнаци и Лъв. На хората, родени под тези знаци, всичко ще им се удава с лекота, а годината ще измине без неуредици и сериозни проблеми.

При мнозина от тях обаче ще се промени отношението им към света и важните неща в него, което вероятно ще е следствие от случилото се в живота им през изтичащата вече 2014 г. – доста сложна за същите пет знака.

На Телец, Рак и Козирог, зодиакът за 2015 г. препоръчва по-малко да се тревожат за своето бъдеще. Ще им върви малко по-малко само защото сами си търсят проблеми и не умеят да виждат перспективата.

Козирозите трябва да приемат това, което ще им се случва без да се опитват на всяка цена да го предотвратят и това ще им помогне, няма да им навреди. Раците си струва да се замислят догодина сериозно за истинските си желания и стремежи, а за телците годината ще е като трън в петата, за да се задействат най-после и да постигат поставените цели.

На Стрелец, Риби, Скорпион и Деви ще им се наложи да се борят за щастието си. Нещо повече, зодиакът им препоръчва да повярват в чудото и собствения си късмет, за да ги застигне наистина късметът.

Всички хора през 2015 г. ще трябва да се научат да мислят колкото се може по-позитивно, защото в годината на дървената овца мислите много бързо се материализират, смятат астролозите.

Според китайския астрологичен календар, 2015-а е Годината на дървената овца и ще настъпи на 4 февруари.

Астролозите смятат, че следващата година ще сложи край на мъчителните финансови кризи за много страдащи народи и й придават доста голяма важност. През тази година звездната карта ще открие възможност за промени на света към по-добро в глобален мащаб.

Годината на дървената овца ще бъде много благодатна за положителни промени, за които сте мечтали от много време. Планетарната подредба дава основание на китайските астролози да смятат, че има реална възможност за осъществяване на промени от положителен характер както в световен план, така и в персонален.

Западните астролози потвърждават тези планетарни аспекти и положителния им характер, както и позицията им една спрямо друга. Различните зодиакални хороскопи за 2015 година подчертават цялостната тенденция към стабилизиране и общо подобрение.

Образователните проблеми ще бъдат изведени на преден план. Годината е много подходяща за завършване на висока образователна степен или представяне на кандидатура за дипломна квалификация.

Напрежението между Плутон и Уран, започнало още през 2012 година, ще бъде облекчено през 2015-а. През първата половина на следващата година ще има хармоничен аспект и между Юпитер и Уран. Това ще даде неочакван ефект върху развитието на интернет технологиите и безжичните връзки. Ще има и напредък в космическите изследвания.