Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2022 г .

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2022 г .

Лъвовете са сексапилни, властни и винаги доминират над останалите хора. Лъвът никога не би се задоволил с нещо по-малко, отколкото заслужава, а като единствения Цар във Зодиака, той смята че заслужава всичко красиво и луксозно в този свят. И в това има доза истина, защото Лъвът е изключително целеустремен, борбен и няма склонността, да се отказва пред спънките, а докрай преследва целите си, точно поради тази причина, е способен с много усилия и упорит труд, да завладее света. 

Лъвът е амбициозен и винаги знае какво иска - той е добър ръководител, страстен партньор и отдаден любящ родител.
 2022 г. ще е една успешна година за Лъва, защото ще успее да финализира дълго планувана своя мечта. В любовта страстите ще кипят през цялата 2022 г. – ще се наслаждава на достатъчно внимание от срещуположния пол и ще бъде във вихъра си. 
2022 г. за Лъвовете ще бъде година на равносметка на положените усилия, както и на отплата за положените усилия. Една прекрасна година изпълнена с приятни срещи интересни екскурзии и много много забавления.

Здраве
Още през първите месеци от 2022 г., Лъвът трябва да обърне внимание на настинките, както и на проблеми с гърлото и сливиците. 
Ако успее да приема достатъчно витамини през зимните месеци и да се храни балансирано и здравословно през цялата година - Лъвът няма да има никакви сериозни проблеми със здравето. 
Може да включи в ежедневната си програма и половин часови упражнения или да се запише на фитнес, защото всички знаем че  “Здрав дух е в здраво тяло” – не го забравяйте и вие, мили Лъвове.

Любов и връзки
В любовта не се очертават сериозни премеждия за Лъвовете. Годината ще бъде изпълнена с много нови запознанства, срещи и вечери с приятни хора – за необвързаните представители на тази зодия. 
Обвързаните Лъвове ще се радват на романтика и семеен уют. 2022 г. ще бъде изключително специална за Лъва – възможно е към края на годината, да се сдобие с непланиран нов член на семейството. Страстта и емоциите ще ви преследват през цялата година – разкрийте чувствата си пред любимия човек, не го отлагайте във времето.

Необвързаните Лъвове ще са като магнит за срещуположния пол и където и да се намират, ще събират погледите на останалите. Тази година ще успее да ви зареди с положителен заряд, още повече магнетизъм и сексуалност – не че ви е нужна.
Годината ще бъде изключително успешна за необвързаните Лъвове, защото ще успеят да намерят подходящия партньор, с който да споделят плановете си и семейното огнище.

Кариера и финанси
Оптимизмът няма да изостави Лъва през цялата година и без проблем ще се справя с текущите задачи. През 2022 г умът на Лъва ще сече като бръснач и нищо няма да му убягва. С точна стратегия и добре обмислен план ще покорява всички върхове и ще минава през всички препятствия по-пътя си. 
В началото на годината е важно да съумее да запази добрият тон с колегите и началството, да не навлиза в излишни спорове с тях. Финансите на Лъва значително ще се подобрят и ще може смело да действа върху мечтите си. Неговите вложения сега, ще му се отплатят с лихвите след време – важно е само добре да помисли, кое да постави на преден план от желанията си и да действа директно към своята цел.

2022 г. ще бъде година, в която Лъвът без проблем ще изчисти стари сметки, ще се отърве от натрупани заеми и ще отвори нова страница в живота си.

Мили Лъвове, предстои ви година на изненади и довършване на стари задачи. Всяка една ваша стъпка през годината ще ви води към заслужени успехи. Късметът и любовта ще ви последват където и да отидете. Годината ще е подходяща за започване на нов проект. С много усилия и положен труд през 2022 г. вашите планове ще се превърнат в сбъднати мечти – планирайте, мечтайте и вярвайте, че най-доброто тепърва предстои.