Графа с неочакван и различен трак

  • Сподели:
Графа с неочакван и различен трак

Графа, Wosh MC и FeeL представиха общ сингъл, а изненадващата колаборация привлече вниманието и одобрението на феновете. „Професионализъм, съчетан с модерни тенденции!“ гласи един от коментарите под видеото Prime Time, което се разпространява в официалния канал на лейбъла Монте Мюзик в YouTube.

„Оставам си непоправим романтик, но това не пречи от години да казвам нещата “Честно в очи” в песните си. Сега Ви представям един неочакван и различен трак с брутално добрите WOSH MC & FeeL, които обогатиха парчето и го изстреляха в друго измерение. Имитацията на статус е начин на живот, който води до задънена улица.“ – пише Графа веднага след премиерата на видеото на Prime Time в музикалната платформа.

Историята на трака започва преди около два месеца, когато Графа пуска бийта с неговите вокални линии на песента на Wosh MC и FeeL и ги кани да се включат в трака. С огромен ентусиазъм се впускат в творческа работа в студиото на Монте, където музикания продуцент на компанията Веселин Ценов - Algoriddim завършва финалния микс на песента.

Идеен съмишленик на проекта е режисьорът Валери Милев, който споделя, че видеото е ироничен поглед върху действителността, където моралът и принципите са все по-голяма рядкост. Основен образ е този на „златотърсачите“, създания с „пластмасови души“, за които основната цел в живота е да са „героите на деня“ на всяка цена.

От друга страна в Prime Time виждаме изпълнителите на песента, облечени с блестящи костюми, очевидна имитация на злато и сребро и в образи абсолютно противоположни на тях самите. Бляскавият декор на снимачното студио показва колко безмислен и празен е света на „героите на деня“. Идеята на видеото е да забавлява, но в него по интелигентен начин е вплетен малко сарказъм.