Граници няма – те съществуват само в главата ни

  • Сподели:
Граници няма – те съществуват само в главата ни

Всеки е свободен да избира всичко, което му е нужно, но далеч не всеки вярва, че това му е позволено.

Ако се чувствате неуверено, когато си представяте своя главозамайващ успех, богатство и слава, значи това не влиза в зоната на вашия комфорт. А което не влиза в тази зона, няма да стане ваше.

И все пак тя може да се разшири.

Създайте в главата си слайд на своята мечта и постоянно го дръжте в съзнанието си. Отново и отново се връщайте към нарисуваната картина. Наслаждавайте се на подробностите и рисувайте нови, научете се да се гледате в новия облик. Достойни сте за всичко най-добро. Всичко е реално.

Граници няма – те съществуват само в главата ви.

Тълкуване

Позитивните слайдове помагат да включите невероятното в зоната на вашия комфорт. Когато престанете да изпитвате душевен дискомфорт от мисълта, че мечтата ви е достъпна, вярата ще се превърне в знание. Душата ще се помири с разума и ще се появи решимостта да имате.

Безполезно е да убеждавате душата си в нещо. Защото тя не разсъждава, а знае. Единствено можете да я научите. Тя трябва да свикне с новата зона на комфорт.

Ако все още чувствате неувереност и не знаете по какъв начин да реализирате целта си, не се тревожете и продължавайте спокойно и системно да визуализирате слайда.

Когато целта изцяло влезе в зоната на вашия комфорт, външното намерение ще отвори вратата към света на вашата мечта. Тази крепост се превзема само с дълга обсада.

Вадим Зеланд, из "Принципите на транссърфинга", глава 76 - "Зоната на комфорт"