Гуен Стефани се омъжи тайно

  • Сподели:
Гуен Стефани се омъжи тайно

Най-накрая! Американската певица и вокалистка на No Doubt Гуен Стефани и дългогодишният й партньор и колега Блейк Шелтън са се оженили на скромна церемония на 3 юли в ранчото на кънтри изпълнителя в щата Оклахома.

51-годишната Гуен и 45-годишният Блейк са си казали заветното „Да“ осем месеца след годежа си през октомври 2020 г., разкриват източници на People. Сватбата се е състояла в параклис, построен от Шелтън, декориран с бели цветя по настояване на булката. Засега обаче няма много подробности за щастливото събитие, което двамата са предпочели да запазят в тайна. Когато се сгодиха влюбените разкриха, че искат да направят голяма сватба през лятото, но заради все още продължаващата епидемия от коронавирус, са решили да се врекат във вечна вярност в тесен семеен кръг.

Преди няколко седмици Гуен Стефани разкри, че с приятелките й са си направили моминско парти. „Отвлечена съм от семейството си, за да празнувам“, каза тя тогава във видео селфи. "Ще се оженя!".  Стефани сподели снимки на няколко от подаръците си, включително картичка и няколко красиви розови цветя. „Чувствам се обичана, чувствам се благословена“, каза още певицата.

За сватбата им се говореше от няколко месеца. През май Шелтън се пошегува, че сватбата му ще бъде "доста безкласна", ако той отговаря за нейното планиране. "Ако подбирах храната ни, това би било буквално всичко пържено", сподели тогава той пред USA Today. "Пържени картофи, пилешки филета, знаете, всички тези неща. Мисля, че Гуен знае, че би било доста безкласна сватба, ако имах контрол“.

Гуен Стефани и Блей Шелтън се запознаха в предаването The Voice през 2014 г, където и двамата са съдии. Шелтън има един брак зад гърба си с Миранда Ламберт. Гуен Стефани също – тя се разведе с мъжа си за Гавин Росдейл, от когото има три деца, след като го хвана в изневяра с бавачката. Сега Шелтън е готов да се грижи за Кингстън Джеймс Макгрегър на 15, Зума Неста Рок на 12 и Аполон Боуи Флин на 7, като за свои деца.