Хали Бери: Не се отказвайте от любовта

  • Сподели:
Хали Бери: Не се отказвайте от любовта

Холивудската актриса Хали Бери призова последователите си в социалната мрежа „Инстаграм“ да не се отказват от любовта, независимо какво ще им коства и си публикува интимен кадър с гаджето – Ван Хънт. На снимката двамата се целуват нежно, а 54-годишната Хали е по-секси от всякога по бански и червени очила с формата на сърце.

Бери и Хънт обявиха официално своята връзка миналата година през септември и оттогава демонстрират своята любов непрекъснато чрез снимки в социалните мрежи. Според източници на People, двойката се е срещала няколко месеца преди да разкрие връзката си, 51-годишният Ван пръв запознал половинката си с двете си деца. Той неведнъж е споделял, че срещата му със звездата от X-Man е съдбовна и е променила изцяло живота му и той се станал коренно различен човек. Хали Бери също е запознала още в началото своя любим със сина си, плод на любовта й с холивудския чаровник Оливие Мартинес.

Хали Бери е единствената афроамериканска актриса, спечелила наградата Оскар за най-добра актриса в главна роля. Тя е родена като Мария Хали Бери, но през 1971 г. променя името си на Хали Мария Бери. Дъщеря е на бившия болничен прислужник от афроамерикански произход Джеръм Бери и на бялата Джудит Бери, която е от английски произход. През 1980 г. участва в няколко конкурса за красота, като печели през 1985 г. конкурса „Мис Тийн‘ и „Мис Охайо“ през 1986 г.