Има хора, които...

  • Сподели:
Има хора, които...

Има хора, които идват в живота ти изведнъж. Появяват се с рицарските си доспехи. Влизат плахо, но озаряват всичко на мига. И макар да знаеш, че един ден ще трябва да си тръгнат, си пожелаваш да не съществува такъв ден.

Те успяват да върнат усмивката на лицето ти и да я задържат там. Тези хора не влизат с взлом в теб, не крадат от същността ти, не те унищожават. Те не се възползват от теб. Те влизат толкова дълбоко в душата ти и за първи път не е плашещо да се довериш напълно на някого, да допуснеш някого наистина близо до себе си.

Тези хора идват, за да ти покажат различните нюанси на любовта. Идват, за да разбият стереотипите и да ти покажат, че истинската обич съществува – онази от приказките и филмите с щастливия край, онази вечната, силната, от нищо неразрушимата, онази, за която си мечтал в толкова много в тъмните си нощи.

Те те приемат такъв какъвто си – истински. Не искат от теб да се променяш. Обичат те безкрайно силно – без много думи - с топлината си, с разбирането, с допирът си, с погледа... С тях споделяш абсолютно всичко и едновременно нищо. Те познават само по тона на гласа ти какво е стаено в душата ти.

Въпреки всичко те са тук, сега и винаги ! С тях чувстваш повече, виждаш повече, искаш повече...

От неизвестен автор

Има хора, които...
Има хора, които не влизат с взлом в теб, не крадат от същността ти, не те унищожават. Те не се възползват от теб. Те влизат толкова дълбоко в душата ти и за първи път не е плашещо да се довериш напълно на някого, да допуснеш някого наистина близо до себе си. Снимка: sxc.hu/Eastop