Избери този, който иска да изучи всяка подробност, свързана с теб

  • Сподели:
Избери този, който иска да изучи всяка подробност, свързана с теб

Избери този, който се интересува от теб. И нямам предвид този, който смята, че си секси и забавна. Нито този, който обича да прекарва времето си в твоята компанията. Нито този, който звъни първо на теб, когато има проблем.

Говоря за този, който се интересува от теб. От всяко малко нещо, свързано с теб. Този, който иска да чуе всяка дума, която му казваш. И нещата, които не му казваш. Този, който иска да прочете всичко, написано от теб. И всичко, което остава скрито в душата ти.

Този, който иска да изслуша с теб любимата ти песен до последния акорд. Този, който иска да изгледа с теб любимия ти филм, а после да те слуша как разпалено говориш за любимата си сцена. Този, който иска да види всеки белег по тялото ти и да чуе за всяка история, оставила белег върху сърцето ти.

Този, който иска да опознае пътя ти, миналото ти, историята ти. Този, който иска да се учи от теб и заедно с теб. Този, който знае марката на любимия ти шоколад и любимата ти паста за зъби. Този, който знае с колко захар пиеш чая си и как предпочиташ кафето си. Този, чиято нежност прониква дълбоко в теб, чак до сърцето ти.

Защото има разлика между привличането и интереса. Избери второто. Защото то е в основата на истинската връзка. От него се ражда истинската любов. Избери този, който иска да изучи всяка подробност, свързана с теб. Избери този, който се интересува от теб...

От неизвестен автор