Изкуството на съблазняването

  • Сподели:
Изкуството на съблазняването

Има някои изпитани и верни насоки, които могат да бъдат приложени към повечето отношения, въпреки че всяко партньорство е уникално и всички двойки са различни.

1. Никога не манипулирайте.

Мъжете и жените мразят да бъдат манипулирани. Това сигнализира, че всеки от партньорите лесно се заблуждава. Нито една връзка не се случва във вакуум и всеки партньор представя своята история на масата. В резултат на това манипулацията може да предизвика силно заредено чувство. Не го правете.

2. Бъдете независими.

Никой не обича нуждаещите се хора. По-специално мъжете мразят да се чувстват контролирани или притиснати. Ако контролирате, можете да му напомните за майка му, а мъжете не искат да са в интимна връзка с мама. Освен това нуждата съобщава за пасивна агресия. Затова е важно при среща с някого за първи път да се отдръпнете и да намерите свой собствен център - свой ресурс. Не чакайте до телефона. Намерете хобита и интереси, които харесвате. Това ще ви даде не само неща, за които да говорите, но и такива, които да са интересни за правене. По този начин ще можете да споделите някакъв житейски разговор. Това само ви прави по-вълнуващи.

3. Бъдете себе си.

Ако предприемете фалш с човека, с когото се срещате, никога няма да разберете дали той се грижи за истинските вас. Освен това взаимността е важна за съблазняването, така че той трябва да може да разчита на вас, за да бъдете вие. За да бъдете интимни, се изисква откритост и емоционална достъпност. Вярно е, че хората, които са отворени, са по-уязвими, без риск, без награда. Не играйте игри и не играйте трудно, за да получите. Ако играете игри, вашата среща ще играе с някой друг.

4. Изключете телефона си. 

Установете очен контакт и слушайте активно. Мъжете мразят, когато срещата е разсеяна и нито фокусирана върху него, нито в момента - това е отстъпка и обида. И когато сте на среща, не сканирайте стаята, търсейки или флиртувайки с други хора, би било грубо. Важна част от съблазняването е да оценявате и утвърждавате човека, с когото сте, и ако не обръщате внимание, ще пропуснете момента, оставяйки погрешно впечатление.

5. Бъдете спонтанни.

Бъдете игриви, бъдете в момента и се забавлявайте. Това ви отваря към вашето автентично и съществено Аз, което е най-привлекателното, което някога ще бъдете. Естественият ти, неслоевият ти, излъчва всички тези добри незащитени вибрации на привличане. Освен това игривостта сигнализира за флиртуващо и дразнещо отношение, което е неагресивно и казва „ела тук".

6. Намерете хумора.

Доброто чувство за хумор показва добра личност и няма нищо по-секси в един мъж или жена. Не приемайте нещата твърде сериозно или лично, не реагирайте тънкообидно. По-скоро покажете, че можете да приемете закачки, както и критика.

7. Станете лични.

Намерете начини да бъдете интимни, които имат специално значение само за вас двамата. Например: пишете писма, бележки и изпращайте забавни картички. Това добавя към очакването, забавлението и мистерията.

8. Отпуснете се.

Намаляването на стреса е толкова важно за съблазняването. Не само трябва да сте спокойни, но и да имате приветливо настроение, което да помогне на партньора ви да се отпусне. Ако имате проблеми в тази област, научете се да медитирате, да правите прогресивни упражнения за релаксация, да правите разходки, да слушате музика и най-важното, да спите достатъчно. Децата са капризни, когато не спят достатъчно, както и възрастните. Един добре отпочинал, без стрес човек може да се справи с всякакви трудни ситуации.

9. Бъдете добър слушател и проявете интерес към срещата си.

Попитайте за неговата житейска история, преди да разлеете всички зърна за вашата. Хората обичат да говорят за себе си и обичат да ви казват кои са. Ако сте добър слушател, ще чуете всичко. Запомнете, доверието се основава на опит. Така че, когато е ваш ред да говорите, по-добре е да измерите това, което споделяте, тогава няма да се почувствате наранени или предадени, ако срещата не заслужава доверието ви.

10. Добра хигиена.

Обърнете внимание на външния си вид, дъха си и хигиената на тялото. Без значение колко сте сладки, ако хигиената ви е обидна, никога няма да получите втора среща. И независимо от това, което сте чули, ако не се гордеете с външния си вид, може да се сблъскате с несигурност или ниско самочувствие.

11. Език на тялото.

Езикът на тялото ви показва дали сте уверени или не. Бъдете уверени, усмихвайте се и се отнасяйте положително. Не прекалявайте с флирта. Ако флиртувате с всички, никой няма да се чувства специален или ценен.
И накрая, има тънка граница между търпението и постоянството.
Дайте на срещата си възможност да бъде отзивчива - никога не натискайте и не прибързвайте. Съблазняването е изцяло в главата ви, така че как ще се представите и как другите ще ви възприемат, зависи от вас.