Как да го накарате да ви желае още повече

  • Сподели:
Как да го накарате да ви желае още повече

Има няколко психологически трика, чрез които ще можете да привлечете мъжкото внимание и разбира се, да го задържите във времето.

Ако искате мъжът ви да се влюбва ежедневно във вас и да не спира да ви желае, прочетете тези техники, които биха ви помогнали.

Ревност 

Ревността е интензивно чувство, което преминава през мозъка и ни кара да бъдем нащрек, но когато я използваме в умерени количества може да ни послужи, като средство, чрез което да събудим интереса на своя партньор и да вкараме малко тръпка във връзката ни.

Не е нужно да се хвърляте на всеки срещнат мъж, напълно достатъчно е да подчертаете интереса на мъжкия пол към вас, за да събудите любопитството на своя собствен мъж.

Повечето мъже са склонни да се настървят и събудят от дълбокия зимен сън, когато усетят някаква заплаха, тогава една лампа в главата им светва и ги кара да се борят за това, което обичат истински.

Облекло

И при облеклото важи същият принцип – бъдете по-умерени, но не прикривайте своите красиви извивки, ако искате да бъдете забелязани от своя партньор и той да ви по желае. Нужно е да наблегнете на дрехи, които подчертават прекрасните ви форми.

Флирт

Независимо, дали сте от три месеца или три години с вашия партньор, винаги трябва да поддържате тръпката жива, което значи да се чувствате така, както в самото начало, да го накарате да тръпне към вас, както в първите часове от запознанството ви, а за да го направите е нужно, просто да флиртувате с него и да му покажете, че нищо не се е променило.

Когато мъжът усеща сексуалното внимание към себе си е по-склонен да се пречупи и отдаде на момента, затова във всеки удобен случаи, вкарайте в действие своя женски чар и страстна природа и му покажете, че тепърва предстои най-хубавото в тази любовна връзка.

Ласкайте мъжкото му его

За да ви пожелае един мъж и да задържите вниманието му за по-дълго време, трябва умело да прилагате женските хитрини, насочени към насърчаване и похвала.

Когато мъжът усеща, че жената с която е го боготвори и му се възхищава истински, той става все по-привлечен от нея.

Затова е нужно да намерите начин, чрез който да изтъквате неговите качества, а не недостатъци, така ще го накарате да повярва още по-силно във вашата връзка и да иска да бъде с вас, както физически, така и духовно.