Как да се зареждаме с енергия?

  • Сподели:
Как да се зареждаме с енергия?

Зависи от каква енергия имаме нужда!

• Ако имаме нужда от възторжен живот, свързан с победите и побеждаването, от живот, изложен на опасност, е добре да се насочваме към огромни тълпи по стадионите. Енергията на тези групи от хора зарежда и нас. Този адреналин бихме могли да си го доставим и от всички екстремни спортове - автомобилизъм, парашутизъм; от компютърните игри, където има много насилие, от филмите на ужасите и екшъните с много кръв. Този вид енергия се свързва с инстинктите за самосъхранение, с нарушаването на правилата.

• Ако имаме нужда от чувствени удоволствия, свързани със секса, тогава насочваме енергията си към това удоволствие. Но така също този вид енергия си набавяме и от масажи, СПА, сауна, танци; от наркотици, алкохол, пушене и пиене; от притежание на пари, шопинг, хазарт, лотарии. Подобно е усещането при колекциониране на скъпи предмети, коли, картини и др. Къде можем да намерим такива тълпи от хора, за да се заредим? На концерти, в дискотеки, в казина и др.

• Ако имаме нужда от власт и воля и усещанията, свързани с това, най-подходящо е да се стремим към високи длъжности, да се подготвяме за политици или ръководители на високи длъжности. Подходящо място за зареждане с енергия са мотивационните семинари и психологическите тренинги.

• Ако имаме нужда от усещанията и удоволствията през сърцето, от сърцето, свързани с любовта, ние търсим сродни души; себеподобни. Нужно е да се насочим към места, където едни хора помагат на други хора; към центрове за медитация, йога и др.

• Ако имаме нужда от енергия за създаване на нещо ново, се свързваме с художници, писатели, музиканти, учени. С места, където има творчество, въображение, мистика.

• Ако имаме нужда от личностно развитие, най-често можем да се заредим с енергия в духовни школи, по тренинги и семинари. А ако имаме нужда от общуване с Бог, има випасана, ашрами, храмове, центрове, където се случва това.

Където има големи групи от хора, там има силно поле на вибрации.

Още по темата на Курс обучение "Как да управлявам емоциите си чрез НЛП?".

Хипноза и НЛП 12: Моето ново Аз

Медитация НЛП 21: За щастие