Как да задържим интереса на мъжете за по-дълго?

  • Сподели:
Как да задържим интереса на мъжете за по-дълго?

Принцът на бял кон е чиста измислица, но понякога ни се иска да вярваме в него и се потапяме в мечти. Хубаво е обаче да помним, че приказните образи са това - просто приказни. Никой не е длъжен да ни прави щастливи и да ни спасява от превратностите на съдбата.

С течение на времето мъжете се уморяват от женските капризи и мрънкане, възприемат ги като непотребна тежест. И я изоставят. За да избегнем тъжната орис на изоставен куфар, нека се концентрираме не над търсенето на мъже, а върху сбъдването на собствените ни мечти.

1. Независимостта преди всичко!

Животът и щастието ви не бива да зависят от мъжете, от тяхното наличие или отсъствие.

Създайте си свой живот и свое щастие – забравете, че някой трябва да ви направи щастлива, това си е ваша грижа. А ако някой допринесе за щастието ви, си е бонус.

2. Задачата ви е да бъдете човек, с който другите искат да бъдат.

А кой иска да бъде с обсебващо момиче, жадуващо за внимание и спасение – това е жалко. Но ако се радвате на живота, живеете както искате и гледате на света не критично и тъжно, а позитивно, ще привличате вниманието и мъжете ще бъдат радостни да общуват с вас.

3. Никога нищо и на никого не доказвайте.

Няма нужда да се мерите с когото и да било, особено в мъжки колектив – това няма да доведе до нищо добро.

4. Поставяйте си високи цели и ги следвайте.

За да постигнете хармонични отношения най-вече с противоположния пол, е важно първо да почувствате хармония със себе си, да се обичате и харесвате, да имате самочувствие. Как ли? Поставяйте си високи цели и ги следвайте – не е важен крайният резултат, а самият процес.

Ако ви се отдаде да намерите и развиете в себе си тази енергия, няма да са нужни никакви усилия да постигнете всичко, което искате: мечти, кариера, любов. Да се обичате и уважавате е секси! Не е нужно да сте по-добри от другите, просто бъдете горди от това, което сте, и се дръжте достойно.

Жена, способна да се развива хармонично и да съчетава в себе си женското и мъжкото начало, която използва всичко за своята самореализация, е уникална. Такава е била например Коко Шанел, и при добро желание, всяка от нас може да стане такава.

5. Излъчвайте позитивна енергия.

Бъдете уверени в себе си, настройвайте се да бъдете лъчезарни и това няма как да останем незабелязано.

6. Не спирайте да се учите, винаги търсете нова информация.

Да знаеш и умееш различни неща е безценен опит, вид застраховка, която може да ви помогне в сложни ситуации – никога няма да пропаднете.

7. Женски хитрости при запознанство – те също са важни.

Следната рецепта действа: първо, умението да кажете нещо запомнящо се и умно, а после да се превърнете в скромна и даже - глупавичка симпатяга. Като особено важно е да преминавате от едното в другото състояние внимателно, дипломатично и… неочаквано.

Защото мъжете са страхливи, те винаги се страхуват от нещо – че жената може да е прекалено красива, прекалено грозна, прекалено умна, прекалено бедна… Затова е нужно да станете непредсказуема – жена, с която се общува леко и с хумор.

8. Парите са важни за успеха, но не са най-важното нещо на света.

Те са нужни, доколкото помагат да реализирате идеите си. Никога не допускайте да се събуждате с мисълта, че ненавиждате работата си, но ако не я вършите, ще умрете от глад.

9. Не се отчайвайте – силата ви е в това, че можете да ставате, след като сте паднали.

Мисълта, че сте ужасна, неудачница и т.н. първо не е вярна, второ, няма да ви доведе доникъде. Вярно е обратното – че животът продължава и имате силата да продължите напред и да стигнете далеч!