Как да заковеш мацка в Студентски

  • Сподели:
Как да заковеш мацка в Студентски

Предварително ти се извинявам, ако си мацка в Студентски, ама си опичай* акъла, щото... Много като тебе вече плакаха... (* оПИЧАЙ идва от "пека").

Стратегията за забърсване на мацки в Студентски е базирана на наблюдения, но доказано работи по-успешно и от телешопинг.

1. Какво трябва да знаем преди да пристъпим към клубовете в Студентски?

Всяка мацка е податлива, но всяка си мисли, че не е. Затова объркването й може да се разсее много лесно, само с евтино питие, което лъжеш, че е скъпо. Все пак да не забравяме, че ако всички мацки тази вечер са ги почерпили с истински маркови питиета, то следва да няма по-богати от българските мъже и по-оборотен бизнес от клуба.

Но в името на евтиния секс, трябва да поддържаш илюзията. Така че винаги можеш да поръчаш някоя българска водка и да се преструваш, че взимаш марковата, когато барманите сипват на някой друг.

Освен, разбира се, ако барманите не са твои хора и направят постановката със скъпото шише специално за теб. Тогава ще можеш да я почерпиш и със "стогодишно", защото иначе ще има да почакаш да се размахат такива етикети съвсем случайно в подходящия момент...

2. Какво да направим преди да влезем в заведението?

Натъпчи портфейла хубаво с хартийки, даже ако имитират банкноти още по-добре! В разделението за лична карта сложи някакво карточне с голям надпис "ВИП"! И гледай да премахнеш всички индикации за държавна лотария и ползване на градски транспорт - такива неща могат да съсипят всичко!

Другото там, как си облечен и каква ти е прическата не е толкова важно - най-гледаното ще е това по джобовете ти, начело с портфейла. Така че се концентрирай около тези неща!

Обърни специално внимание и на телефона - да няма евтин вид! Даже, няма да е зле да се снимаш на някакво по-лъскаво място и да го сложиш на екрана си. Никога не се знае - едни посрещат по портфейлите, други - изпращат по екрана.

3. Как да се държим в заведението?

Дръж се така, сякаш всички в заведението те преследват да подпишеш с мобилен оператор! На моменти учтиво, уж като заинтересован, но не чак толкова, че да ги изслушаш докрай и да приемеш сделката.

Тогава е и моментът да сканираш мацките и да видиш кои от тях също като теб преглеждат офертите за "повече безплатни минути". Избираш една и заемаш стратегическо място в незадушаваща близост.

4. Как да пристъпим към забърсването?

Най-непохватно изпускаш столевката си за "едно питие" точно върху мацката (но все пак я хвани достатъчно бързо, че да не останеш без транспорт за цял месец), а докато тръгваш да я връщаш обратно в претъпкания си портфейл, се спираш, усмихваш се на мацката и й казваш, че явно е било писано да я почерпиш, защото освен, че "следващото питие" тъкмо я е избрало само, днес си си купил и нов мерцедес.

Не е ли невероятно нещо съдбата да ти покаже точно кого да почерпиш по такъв приятен повод?!

5. Как да ударим бързо и ефикасно?

Дано не се провалиш още на номера с "марковото питие", защото сега предстои по-трудната и досадна част от свалката - неангажиращ разговор. За каквото и да говорите, неизбежно е да "изтеглиш" и въпроса "С какво се занимаваш". Тук трябва да си подготвен за 6.

Не избирай нито твърде лесна, нито твърде трудна професия! Най-добре да е нещо познато, но чуждестранно. Например, кажи й, че си продуцент на женско предаване за модата, което се прави от България за телевизия в Италия и за достоверност добави няколко случайни имена, уж на колеги!

Работиш с най-добрите в бранша, като Даниел Велев, Винченцо Морели и Лаура Вандини, с които сте направили най-успешните си проекти в Италия.

Това е напълно достатъчно не само да се разтопи, но и да се зариби. След това дори и няма нужда да я черпиш повече - тя или ще ти поднесе телефона си и ще се покаже в най-добрата си светлина (нощната), или директно ще си тръгне с теб, от зор да не изпусне добрия улов.

6. Как да поддържаме пламъка?

При тръгването ще се появят купчина въпросителни в главата й и ще е добре да отговориш още преди да ти е задала въпросите, за да останеш извън съмнение.

Защо си с такава обикновена кола или такси, като си толкова заможен? Защото вече си продал старата, а докато дойде от Германия новата, има още поне месец, та един от операторите е бил така добър да ти услужи с колата на жена си за този период.

Защо отивате в хотел? Нямаш ли си някое свое местенце и да не би да си женен? Винченцо и Лаура за няколко дни са в твоето жилище, защото ти е неудобно да пратиш дългогодишните си партньори на хотел. А утре рано имате важна бизнес среща близо до тоя евтин хотел и така ще е по-удобно.

И все пак, ако нЕмаш и за хотел, отбий изведнъж към някой парк и се направи, че би било тъжно, ако не споделиш гледката на нощното небе с този прекрасен човек, с който съдбата те е срещнала.

7. Как да се отървем?

После си вечно по работа в Италия, но и да те засече някъде, на кой му пука! Нискобюджетната романтика се котира най-добре в Студентски, а пък ти няма да си олекнал.

И дори ще можеш да разказваш някой ден на внуците си как човек кове съдбата си! Буквално...

Автор: Elfinora / Източник: wrong.bgwins.com