Как посрещнаха Великден отвъд океана

  • Сподели:
Как посрещнаха Великден отвъд океана

Католическата общност отбеляза Великден на 17 април 2022 г.

Подготвили сме ви една интересна Instagram галерия, в която заедно ще разгледаме как отпразнуваха светия празник различните холивудски знаменитости и техните семейства. Както и какви моменти споделиха в социалните си мрежи.

Започваме с Дуейн Джонсън - Скалата, за който този уикенд бе двоен празник, тъй като освен Великден, празнуваха и четвъртия рожден ден на неговата дъщеря - Тиа. Скалата още веднъж ни доказа, че е супер татко.

84-годишният актьор, сър Антъни Хопкинс, е поздравил своите последователи със забавен клип в Instagram. Винаги различен и оригинален, Хопкинс иска да прави нещата по свой собствен начин. 

Актрисата и танцьорка Джена Дюан, която е и бивша съпруга на Чанинг Тейтъм, сподели няколко снимки, на които е в компанията на семейството си - сегашният ѝ партньор Стив Кази и малкия им син - Калум.

Семейството на режисьора Джъд Апатоу и актрисата Лесли Ман, са се отдали на слънчеви забавления сред природата и безброй усмивки.

С пожелание да бъде красиво и цветно на всички, Кейт Хъдсън сподели снимка на едно от децата си, което украсява великденските яйца.

41-годишният супермодел и ангел на Виктория Сикрет - Жизел Бюндхен, написа по повод празника:

"Надявам се смисълът на този ден на прераждане, да ни накара да бъдем по-състрадателни, да се обичаме и да си помагаме повече. Да бъдем обединени. Желая ви изпълнен с любов Великден.''

Съпругът на изпълнителката и модна икона Гуен Стефани - Блейк Шелтън, влиза в ролята на розов великденски заек.

Семейството за пример Барак и Мишел Обама, си припомнят силата на вярата и общността, на посещение в църквата.

Следва още един великденски заек, но този път в невинно бял костюм - актьорът от "Железният човек", Робърт Дауни-младши.

Рийз Уидърспуун, за която традициите трябва да бъдат спазвани и домашните ѝ любимци потвърждават това.

А жената, която сменя великденското зайче с пищен щраус, е неподражаемата Айрис Апфел.