Какъв характер притежават родените под знака на зодия Близнаци

  • Сподели:
Какъв характер притежават родените под знака на зодия Близнаци

В душата си са откриватели и търсачи на силните усещания. Те са най-неспокойните и променливи представители в зодиака. Близнаците не са смирени и тихи, просто не им е в природата да свеждат глава и да се оставят на обстоятелствата – борбени, шумни и енергични, истинска хала, която повлича всичко след себе си. С Близнака е изключително приятно да се запознаеш, защото е дружелюбен, остроумен и винаги има разнообразни теми, които да обсъди с почти всеки свой събеседник. За хората с по-строги нрави, определено не са приятни - прекалените забележки и небрежният им външен вид, който показва, че носят свободна душа.

Близнаците притежават нестихващо любопитство, което им позволява да се обогатяват емоционално и развиват във всякакви сфери. Тяхното желание да научат нещо ново, им позволява да изпъкват пред останалите хора със своята природна интелигентност и стремеж за придобиване на нови знания. Те са като истинска гъба, която непрекъснато попива нова информация, след която я складира и разполагат в запаса си с много подробна информации на всякакви теми. По този начин с времето успяват да съхранят и натрупат огромни количества от нея, която всъщност им помага да общуват с почти всякакъв тип хора и да намерят правилния подход към всеки човек. Тяхното желание да разговарят ги прави да изглеждат в очите на останалите хора и като клюкари, но не съвсем така стоят нещата в действителност. Те просто обичат да контактуват, да обменят идеи и информация, да надграждат себе си, което е съвсем различно от клюкарстването с цел някаква изгода. Близнакът не е от този тип хора и никога не би навредил на някой умишлено и безпричинно.

Изключително бърз ум притежава тази зодия. Още докато не се е казала цялата задача, Близнакът вече я е решил. Тяхната любознателност ги повежда по най-различни и интересни пътеки, през които повечето хора се страхуват да минат. Тази зодия се движи изцяло от своя интелект и инстинкт. Разполагат и с много силно шесто чувство, което им позволява да усетят нещата, още преди да са се случили.

Близнакът е човек, който не иска да поема прекалено голяма отговорност и да се нагърби с цялата работа на света – той прави винаги това, което иска и когато го поиска, защото за него плановете, стратегиите и графика са неща, които го потискат и ограничават неговата свобода. Близнакът се чувства притеснен и затруднен, когато трябва да се изкачва по пътя към успеха, защото не е от типа хора, които ще газят всички по пътя си и на техен гръб ще се придвижва по-напред. Той винаги залага на своите знания и възможности въпреки че има моменти, в които не вярва достатъчно в себе си и това определено е в негов минус.

Близнакът е по природа оптимист и дори нещо в живота му да не се получи, той няма навика да изпада в депресии. Не се самосъжалява и никога не пада духом. Безгрижие и импулсивност са част от чертите на тази зодия, която ги прави свободни, честни и казващи винаги това, което мислят.

Когато Близнакът търси сексуален партньор проявява своята безразсъдна смелост и е способен да преживее изключително много любовни авантюри, преди да се спре на точния човек за него. В любовта и в секса Близнаците са експериментатори, които обичат непланираните и разтърсващи усещания, които да им повдигнат адреналина.

Близнакът е сложна, интересна и безкрайно разнообразна личност. Сам по себе си, той не е способен да се разбере, камо ли някой друг да постигне този напредък. Днес може да е напълно убеден в дадено решение, а утре да е променил настроението си и да е разбъркал мислите си на 180 %.  Близнакът е човек който не можеш да разбереш никога и дори да ти се струва, че си го опознал, той веднага ще те изненада с нещо, за което си смятал, че не е способен да направи.

Тази зодия разполага с огромно чувство за хумор, затова и повечето представители на тази зодия лесно се превръщат в душата на компанията, Хората предпочитат да са близко до тях, защото са наясно, че в тяхната компания няма как да скучаят.

Когато нараниш Близнака, той ще го запомни, нещо повече - докрая на живота си ще се сеща за ножа, който си му забил в гърба, защото в това отношение, той никога не забравя хората, които са постъпили нечестно и непочтено с него. Може и след много години, но Близнакът ще си върне причинената болка и то с лихвите, защото е от типа хора, които не одобряват да има безнаказаност и хора, които смятат, че могат да нараняват другите, без това да се отразява пряко и на тях самите.

Близнакът е солидарен, дружелюбен и добър, стига насреща си да има хора, които притежават същите качества, защото той е огледало на държанието на другите. Ако те подхождат нападателно и злонамерено, пред себе си ще видят много по-нападателен и злонамерен човек, а ако подходят добронамерено към него, той ще разкрие своята добра страна, ще им покаже неописуема нежност, сърдечност, преданост и загриженост.