Какъв вид пай си според зодията

  • Сподели:
Какъв вид пай си според зодията

Паят е част от типично американската кухня, която свързваме често с Деня на благодарността (тиквен) и местните закусвални, в които той е на почит.

Различните видове пайове носят със себе си различна енергия, както повечето ястия – едни са по-темпераментни, едни по-простички, едни по-сладки, едни по-солени… Любопитно е, че всъщност пайовете могат да се свържат със зодиите, колкото и странно да изглежда това. От Fabfitfun са изготвили специална съпоставителна таблица – какъв пай подхожда на зодията ви.

 

Овен (21 март - 19 април): Пикантен пай от тиква

Тъй като представителите на зодията съдържат много пикантни съставки в себе си, те ще оценят подобаващо тиквения пай, особено, ако е пикантен. Какво разбираме под пикантен – в него да има малко канела, индийско орехче и джинджифил.

 

Телец (20 април- 20 май): Ябълков пай

Намиращ се близо до земята, Телецът не иска нищо твърде луксозно за себе си. Един съвсем обикновен и лесен ябълков пай ще бъде повече от достатъчен, за да му се насладят.

 

Близнаци (21 май - 20 юни): Лимонов меренге пай

С Близнаците никога не знаеш какво ще се случи и какво ще получиш – сладката им страна, киселата им страна или малко и от двете. По този начин, да се мотаеш с тях, е като да хапнеш лимонов пай.

 

Рак (21 юни - 22 юли): Солен пай с пуйка

Ракът искал да се чувстват като у дома си навсякъде и този пай е идеален начин да накара представителите на зодията да се отпуснат комфортно. Това ще ги върне в спомените на тяхното детство.

 

Лъв (23 юли - 22 август): Пай с ревен

Този пай има толкова смел вкус, колкото смели са и представителите на зодия Лъв. Определно би се харесал на всеки, както и лъвовете се харесват на тълпата, все пак са лидери.

 

Дева (23 август - 22 септември): Френски пай

С шоколадов мус, сметана и деликатен шоколадов ганаш отгоре, естетическата прецизност на този пай ще се хареса на перфекционизма на Девата.

 

Везни (23 септември - 22 октомври): Пай с пекан

Пайът с пекан може да е единственият пай, който да е сладък като представителите на зодия Везни. Те могат да се насладят и оценят подобаващо орехите, хрукавата коричка и вкусния пълнеж.

 

Скорпион (23 октомври- 21 ноември): Пай с червени боровинки

Наситеното червено и силният вкус на боровинковия пай съвпадат с толкова дълбоката и интензивна личност на представителите на зодия Скорпион.

 

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Пай от моркови

Нещо малко необичайно ще изпълни желанието на Стрелецът за приключения, а морковите дават идеален привкус на неговите личностни характеристики.

 

Козирог (22 декември- януари): Бананов пай

Представителите на зодия Козирог обичат да работят и да помагат. Бананите, кремът и домашното тесто за пая са задача, с която биха могли да се справят отлично.

 

Водолей (20 януари - 18 февруари): Пай с горски плодове

Ексцентричната природа на Водолеите им дава възможност да оценят пай, в който има различни вкусове и плодове - с ягоди, къпини, боровинки и всякакви други, които пасват на техните фантазии.

 

Риби (19 февруари- 20 март): Пай с картофи

Нежната душа на Рибите оценява простотата на тази класика в пайовете, като също им помага да се балансират многото си емоции.