Какви жени предпочитат повечето мъже

  • Сподели:
Какви жени предпочитат повечето мъже

Ако разгледаме типовете жени, по които се захласват мъжете, ще разберем, че те са разделени главно в две групи – едните са жени за забавление, а другите са подходящи по-скоро са сериозни отношения.

Ще се спрем на няколко варианта, които ще ни разкрият от какво женско поведение и визия са привлечени голям процент от мъжете.

За сериозни отношения
Жената, по която си падат повечето мъже, е интересна, забавна и разбира се, секси. Те търсят естествена жена, с която могат да бъдат себе си, която чувстват, хем като приятел, хем като перфектен сексуален партньор.

Мъжете са силно привлечени от интересни, мили и почтени жени, които са открити и верни. Всеки мъж търси идеалната партньорка, с която може да бъде спокоен и щастлив, а тя трябва да е задължително честна и напълно естествена жена, която има очи само и единствено за един мъж.

Силният пол бързо усеща фалша, както и преструвките. Мъжете бързо успяват да бъдат отблъснати, когато забележат, че жената ги контролира, разиграва или пък се прави на нещо, което в действителност не е.

Мъжете мразят златотърсачките и жените, които не оценяват стойността на парите, както и положените усилия за припечелването им.

За сериозни жени те предпочитат да имат отговорна партньорка, която да може да си прави сметка и да подържа семейния бюджет, без да се налага някой да я съветва и напътства, жена която е отговорна към своите близки, семейство и мъж – деликатна, грижовна и отдадена.

Идеалната половинка, за която бленуват повечето мъже не познава думите – егоизъм, лицемерие и пошлост. Мъжете са силно привлечени от жени, които знаят какво искат, както и какво трябва да дадат в замяна на взаимното доверие и щастие, защото връзките се основават именно на нещата, които взаимно можем да си дадем, без да очакваме нещо в замяна. 

Има два типа жени в този свят: такива, които обичат да вземат и такива, които обичат да дават без да чакат нещо в замяна!

За забавление
Когато мъжете избират жена за забавление или просто за кратък флирт, те се спират по-скоро на дискретни и интересни дами, които могат да им осигурят нужното удоволствие, без да се вкарват излишни чувства и сериозни очаквания.

Жените за забавление се избират предимно по привлекателния външен вид и секси извивки. При тези жени не се търси нито интелигентност, нито каквито и да е било умствени способности, тъй като по-умните жени биха задълбочили над тези отношения, а никой мъж не иска мимолетното забавление да прерасне в нещо по-сериозно. А и тези жени са малко по-различни от стандартния тип, тъй като обикновено и тях не ги влекат никакви чувства и емоции, просто забавление с цел припечелване на някой друг лев, нищо повече.

Мъжете са привлечени от подобен тип жени, защото от тях могат да получат, така нужното им отпускане и сексуални ласки, но в изключително редки случаи, мъжът може да се влюби и да пожелае подобна жена за своя съпруга или майка на детето му.