Какво търсят зодиите в своите връзки

  • Сподели:
Какво търсят зодиите в своите връзки

Хората се събират заедно, за да могат да се насладят на взаимните си чувства. Връзката сама по себе си е инвестиция, защото човек залага на карта своето време и чувства, а крайният резултат не винаги е удовлетворителен и за двамата партньори.

Някои връзки оцеляват във времето, а други се разбиват напълно, но когато човек притежава правилния подход и знае цената на истинското щастие, той е готов да дава и да обича безусловно.

Ще разгледаме как подхожда всяка една зодия към своя партньор и към любовта.

Овен

Овенът е една от най-ентусиазираните личности и точно така подхожда и в любовта. Когато Овенът е във връзка, той полага нужните усилия за да вкара малко забавление и приятна атмосфера в безкрайната рутина. Връзката с Овен е истинско предизвикателство и то приятно.

Овенът е способен да носи на ръце своя любим човек и да му се възхищава до самия финал на техните отношения. Във връзките си, тази зодия е безкрайно предана към своя партньор. И ако от насрещната страна получи така нужното му специално внимание и отделено време, той ще бъде най-щастливият човек на света. 

Овенът показва своята любов, чрез много насърчаване, забавление и ентусиазъм. Влюбеният Овен е способен планини да премести за своя избраник на сърцето, но ако усети, че човека до него го залъгва и използва – Овенът няма да остави така нещата, а ще извади своите рога и ще отпечата горчиви белези на този човек.

Телец

Влюбеният Телец,, бързо се привързва към своята половинка, дори може да се каже, че започва да става малко обсебен от нея. В своите връзки Телецът е изключително нежен и стремящ се да осигури нужното финансово благополучие на своя партньор.

Телецът обича да се грижи за удобството и сигурността на своя партньор. Във връзките си той харесва традиционния подход, който не включва в себе си – показност, много шум и внимание, а просто една споделеност с половинката, която го кара да се почувства истински щастлив.

Телецът подхожда с голяма доза нежност към своя любим, но насреща си иска да получи емоционална сигурност от него и непрекъснат физически контакт – прегръдка или целувка.

Близнаци

Близнаците се стремят към духовно стимулиране в своите връзки. Точно поради тази причина винаги се спират на човек, с когото могат лесно да контактуват на всякакви теми. Във връзките си Близнакът подхожда със солидна доза остроумие, честност и отговорност.

Влюбеният Близнак определено знае как да обича истински и да показва своите чувства по нестандартен начин, което от своя страна кара партньора му да се чувства специален и удовлетворен от тези отношения.

Близнакът е безгрижен човек, обичащ безкрайно много своята свобода, стремящ се непрекъснато към промяна и разбира се, обичащ да флиртува, дори когато е в сериозна връзка.

Своята любов Близнакът показва чрез много задълбочени разговори, правене на необичайни и нетипични неща за самия него и разбира се, той е готов денонощно да забавлява своята половинка. Близнакът се чувства истински обичан, когато срещне взаимност и има нужната свобода на изява.

Рак

В своите връзки Ракът се стреми към близост, грижа, сигурност, уютен дом и много деца. Раците са силно привлечени от сантименталното, класическото и старомодното. Точно поради тази причина, те винаги избират партньори, които могат да говорят добре за чувства и имат развито въображение.

Ракът показва своята любов, чрез грижа към любимия човек. Той търси в своите връзки уважение и лоялност, а когато го намери, е готов да даде всичко от себе си в името на тази любов.

Лъв

Лъвът в своите  връзки търси сила, внимание, само изява и много любов. Лъвът е привлечен от смели и интелигентни личности. Той търси човек, с когото може да бъде на едно интелектуално ниво. Да може да комуникира дори и само с поглед, човек, който да се възхищава на силата и успехите му.

Лъвът търси взаимност, отдаденост и чистота в отношенията, нищо по-малко от това не би задоволило истинския Лъв, защото той държи особено много на лоялността и верността, а когато те липсват, нищо друго няма смисъл за него. Когато намери подходящия партньор, Лъвът показва своите чувства, чрез своята щедрост, лоялност, страст, протекция и внимание. В своите връзки Лъвът очаква нужното му – уважение, честност и възхищение.

Дева

Във връзките си Девата търси грижовност, проницателност и стриктност. Тя е силно привлечена от простото, чистото, детайлното и подреденото, точно поради тази причина се стреми да намери човек, който да притежава дори и малка част от нейните мании.

Девата показва своята любов, чрез грижа и внимание към любимия  човек. Тази зодия се чувства истински обичана, когато човекът срещу нея се стреми да ѝ угажда и да ѝ оказва нужното внимание.

Везни

Везните в своите връзки се стремят към честност, интимност, красота и хармония. Те са силно привлечени от чувственото, грациозното и уравновесеното. Точно поради тази причина търсят тези качества и в своя партньор.

Везните показват любовта си чрез съпричастност, привързаност и осигуряване на хубав живот. Те се чувстват обичани, когато намерят верен и предан човек, такъв с когото могат да споделят своите радости.

Скорпион

Скорпионите са страстни натури, които очакват доза приключение и авантюризъм в своите връзки. Скорпионът обича хубавия секс и търси партньор, с когото може да експериментира и да се наслаждава на любовните пориви. Скорпионът е силен, страстен и ексцентричен.

Неговите любовни връзки определено не протичат спокойно и еднообразно, винаги има тръпка и бушуващи страсти. Скорпионът показва своята любов, чрез доза ангажираност, страст, сексуалност и бурни емоции. Той се чувства обичан, когато усети същата тази страст и дълбока интимност и в половинката си.

Стрелец

Стрелците обичат приятните изживявания. Те търсят силна емоционалност и приключенски дух в своя партньор. Стрелецът не може да стои на едно място, а еднообразието и скуката са способни да го извадят извън кожата му. Той е активен припрян и емоционален, търсещ същите качества и в своята половинка.

Стрелецът харесва екзотичното, новото, научното и духовното. Когато обича, той е весел, щедър, готов да прави отстъпки и компромиси в името на любовта. Тази зодия винаги е готова за участие в приключение, независимо какво, важното е Стрелецът да си покачи адреналина.

Той обича да пътува, а душата му да експериментира непрекъснато, затова не би се задоволил със скучен, спокоен, строг и уравновесен човек до себе си.  Стрелецът се чувства обичан, когато в атмосферата усеща смях, щастие и когато разполага със своята свобода.

Козирог

В своя личен живот, Козирогът се стреми към добро положение, успех, резултати, повече пари и ефективност. Той е почитател на консервативното, семплото и класическото.

Дори и със строго излъчване и доза студенина, той умее да обича истински, а любовта си показва, чрез своята преданост, помощ и грижа към своята половинка. Козирогът се чувства обичан, когато във връзката си усеща сигурност и спокойствие, тогава е истински удовлетворен от нея.

Водолей

Оригинални, дистанцирани и непокорни, Водолеите държат в своите връзки особено много на чистите взаимоотношения и приятелство. Водолеят е всестранна натура, която е привлечена от древното, научното и авангардното. В любовта Водолеите са мили, приятелски настроени, заинтересувани от своята половинка и изключително лоялни. Водолеят се чувства истински обичан и на седмото небе, когато във връзката си открие приятелство и свобода.

Риби

Рибите гонят в своя живот съвършенството, любовта, движението и чувствителността. Те обичат романтичните и чувствителни личности, които дори и за миг могат да се доближат до техния тайнствен и вълшебен свят.

Рибите търсят човек с въображение, който е способен да открива красотата във всичко. В своите връзки, те показват любовта си чрез привързаност, жертвоготовност, чувствителност и романтика. Тази зодия се чувства истински обичана, когато открие партньор, който я подкрепя и може да и осигури нужната свобода да мечтае.