Катрин Хейгъл сподели снимка с осиновените си дъщери

  • Сподели:
Катрин Хейгъл сподели снимка с осиновените си дъщери

Катрин Хейгъл е вече официално майка на тийнейджър! В чест на рождения ден на своята дъщеря, актрисата Катрин Хейгъл сподели в Instagram няколко снимки на Нанси Лей Кели през годините.
За да отбележи важния празник, звездата на Firefly Lane сподели многобройни фотографии на 13-годишната Нанси Лей Кели през годините, включително някои от времето преди тя и съпругът ù Джош Кели да я осиновят още като бебе от Южна Корея.


"Това са първите снимки, които Джош и аз получихме на нашата красива дъщеря Нанси, докато тя чакаше в Сеул,  Корея, за да се прибере при нас, а ние чакахме в Ел Ей, за да вземем в ръце бебето, което вече обичахме. Няма да лъжа... разкъсвам се малко... добре, много... разглеждам тези снимки, посягам назад във времето, хващам дима от спомени, които все още държат това прекрасно момиче на 9 месеца."В любовната почит за специалното събитие, 43-годишната майка на три деца, продължи да си спомня за невръстните години на Нанси, довели до превръщането ù в тийнейджърка.


 

"Това момиче. Момичето, което ме превърна в майка. Момичето, което ми даде смисъл, цел и посока в живота. Безгранична вечна любов. Това момиче днес навършва 13. 13. Тя официално е тийнейджърка. Не мога да повярвам. Как се случи това? Не беше ли тя моето глупаво, кикотливо, беззъбо бебе само преди няколко години... точно вчера?
Обичам те, Нали. Обичам те с всяка фибра на битието, с всяка клетка в тялото си, с всяко желание в сърцето си. Обичам те. Честит рожден ден, моето красиво момиче!"

В априлския брой на списание Parents Хейгъл беше откровена за решението си да осинови дете.
Тя разкри пред изданието, че и двете осиновени момичета имат все повече въпроси с напредването на възрастта относно произхода си.

„Казахме им: „Това е вашата история. Нямаме никаква информация относно биологичните ви бащи, но знаем малко за биологичните ви майки", каза Катрин за Нанси и Адалайд.

Самата Хейгъл има сестра на име Мег, която също някога е била осиновена.

"Трябваше да осъзная, че не става въпрос за това как аз се чувствам. Става дума за това как трябва да защитя дъщерите си и да ги подготвя за света, в който живеем, защото не мога да променя обществото с един замах."