Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във "Фейсбук"

  • Сподели:
Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във "Фейсбук"

Решихме да проверим какво разкриват зодиите за поведението ни във "Фейсбук". Телците обичат да публикуват снимки на своите вещи, а Девите премислят всеки свой статус. Каквo ще покаже вашата зодия, научете в нашия "Фейсбук" зодиак.

Овен

Овните са маниаци на тема идеални снимки. Няма нищо по-лошо за тази зодия от това да бъде тагната на снимка във "Фейсбук", която не е одобрила предварително. Внимавайте какви снимки качвате с представители на зодията Овен, за да не си навлечете неприятности.

Телец

Телците по принцип са малко по-материалистично настроени от всички други представители на зодиака. Затова често може да се случи да попаднете на техен пост или снимка, свързани с луксозни вещи или предмети.

Близнаци

Дори и да се чувстват тъжни, Близнаците никога няма да го покажат онлайн. Напротив, това са хората, за които винаги си мислиш, че са на върха на щастието. Не се лъжете по профила им в "Инстаграм" – животът им не винаги е толкова розов.

Рак

В природата на Рака е да прелива от различни емоции. Един ден той е щастлив, а друг ден нещастен. Това личи и от нюз фийдa му. Не се чудете защо днес си е качил нахилена снимка, а на следващия ден има статус с три намусени човечета.

Лъв

Лъвът винаги пуска много снимки със своите приятели. Може да разчитате на тях да публикуват снимка на гостите от рождения ви ден, но не се съмнявайте, че ще избере снимката, на която той самият изглежда най-добре.

Дева

Не е тайна, че Девите са перфекционисти. Затова те често не успяват да подредят потока от информация в социалните мрежи според собствените си критерии. Те отделят много време, за да премислят всеки свой статус и за да обработят снимките си, докато не получат идеалния резултат.

Везни

Ако забележите, че някой постоянно публикува снимки със своята половинка, бъдете сигурни че това е представител на зодия Везни. Те имат нужда от постоянната подкрепа на своя партньор, затова и профилът им е залят от толкова много захаросани снимки.

Скорпион

Скорпионите са сред най-активните в социалните мрежи и не търпят конкуренция на този фронт. Цитати, снимки, линкове… всичко, което може да им донесе допълнителни лайкове, е добре дошло.

Стрелец

Стрелците обичат забавни постове без значение дали са брутално откровени или просто безобидни шеги. Тъй като са безкрайно откровени, те никога не крият живота си от очите на другите. Затова и са като отворена книга за другите във "Фейсбук".

Козирог

Козирозите са прекалено загрижени за своя външен вид, затова при тях всеки лайк е от значение. Често те не се замислят дали дадена снимка е необходимо да се публикува. Стойността на харесванията, която ще получат е по-важна.

Водолей

При Водолеите правила за поведение в социалните мрежи няма. Те публикуват когато и каквото си пожелаят. Чуждото мнение не ги интересува особено, затова и често може да попаднете на техни агресивни постове или по-шокиращи снимки.

Риби

Рибите плуват в свои води, когато са на парти или друг вид събитие. Затова и публикуват снимки от всички места, на които ходят. Креативни по душа, Рибите са способни да отделят адски много време, за да решат с какъв филтър да обработят своята снимка. И ако се чудите кой е този, който винаги пуска цитати от Паулу Куелю… несъмнено това е някоя Риба.

Автор: Дебора Апостолова, по материали от elitedaily.com / Източник: blog.mtel.bg