Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън официално са двойка

  • Сподели:
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън официално са двойка

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън издигат приятелството си на следващо ниво.

Източник, близък до Ким, сподели, че 41-годишната риалити звезда и 28-годишният комик от Saturday Night Live официално се срещат:

„Те са наистина щастливи и знаят накъде отиват нещата".

Пийт говорил с Ким, че не желае тя да се среща с никой друг. От своя страна Ким очевидно чувства същото. 
Опитвали се да не се вживяват особено по отношение на тази нова връзка, да не стават твърде сериозни, но определено хлътвали един в друг.

Въпреки че в момента живеят на противоположни брегове, двойката правила всичко възможно разстоянието да не е пречка и имат планове да продължат да се виждат.

Не е ясно кога двамата са преминали от чисто приятелство към нещо повече, но всички техни фенове в момента живеят точно за това развие на събитията.
След бившия ù съпруг Кание Уест, Ким не се срещала с никого друг.
Реалити звездата се запознава с актьора още по време на брака си, но ги събира едно съвместно участие в предаването Saturday Night Live, където Ким била домакин.
Във въпросното шоу двамата си партнирали в скеч, където се преобразили на принцеса Джасмин и Аладин, която сцена накрая завършва с целувка.
Изглежда вълшебният килим си е свършил добре работата.Ако понякога ви се струва твърде странно и непонятно защо много красива жена избира да бъде с не толкова привлекателен мъж или такъв, който е нейна противоположност, или пък такъв, с който визуално не си отиват - знайте, че жените се вълнуват от смеха. От доброто настроение. От някой, който има страхотно чувство за хумор и може да се разсмее само с три думи.
Да, понякога точно толкова ти стига.