Китайски хороскоп за 2018

  • Сподели:
Китайски хороскоп за 2018

Според китайския зодиак 2018-а е Годината на кучето и думата, която я определя, е ДЕЙСТВИЕ.

Китайската нова година

Китайската нова година настъпва в петък, 16 февруари 2018 г. и завършва на 4 февруари 2019 г.

В китайската астрология всяка зодиакална година (плъх, вол, тигър, заек, дракон, змия, кон, овца, маймуна, петел, куче и прасе) не само е свързана с животински знак, а също и с един от петте елемента: дърво, вода, въздух, огън и земя ...

2018-а се среща с елемента на Земята, ето защо е Година на земното куче.

Кучето заема единадесетото място в китайския зодиак. Ако сте родени в една от тези години: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, вие сте зодия Куче.

Китайският хороскоп 2018-а прогнозира, че Годината на Кафявото земно куче ще бъде добра във всяко отношение, но също така изтощителна. Ще бъдете щастливи, но фрустрирани, отпочинали, но и уморени, весели, но и потиснати.

Фън Шуй прогнози за 2018 г.

2018 г. се управлява от звезда 9, която ще донесе просперитет във всички къщи и обитателите им, независимо от зодиакалния знак.

Финансовият потенциал, създаден от звезда 9, ще конкретизира нови възможности за бизнес, увеличаване на паричния поток, изграждане на добра репутация и висок социален статус.

Следователно тенденцията на хората ще бъде да празнуват и да се наслаждават на живота. 2018 г. ще донесе повече късмет в браковете.

Планирането, отлагането и небрежността са думи, които ще трябва да премахнете от речника си през тази година.

Освежено и регенерирано, Кучето ще ускори инициирането на всичко, но това в същото време ще доведе до натиск и стрес в ежедневието.

За родените в годината на кучето 2018 г. ще е много добра по отношение на финансовите аспекти, но малко по-трудна от здравна гледна точка. Всъщност, в Годината на кучето всички зодиакални знаци ще искат да обърнат специално внимание на здравето си. Годината е идеалното време да започнете да се храните здравословно, да практикувате спорт и да се отървете от лошите навици.

Източник: thewildchild.co.za / Превод: Елиза Трайкова за framar.bg