Кое животно сте според индианския хороскоп

  • Сподели:
Кое животно сте според индианския хороскоп

Често попадаме на нови и нови видове хороскопи, завещани от различни народи. Представяме ви този на индианците, в чиято култура се вярва, че от момента на раждането за всеки има определено животно. Научете кое отговаря на вашата дата и какво е характерно за него.

Видра (20 януари – 18 февруари)

Видрите са малко странни, нестандартни и често трудни за разбиране. Поради това техните методи на работа се възприемат трудно от останалите хора. Това обаче си е за тяхна сметка, защото неконвенционалните методи на Видрите обикновено са доста ефективни.

Възприемат заобикалящия ги свят по необичаен начин и са надарени с брилянтно въображение и интелигентност. Това им дава голямо предимство пред останалите хора. Те са много проницателни и интуитивни. Това ги прави внимателни и добри приятели. 

Вълк (19 февруари – 20 март)

Дълбоко емоционални и с голяма страст, вълците спокойно могат да се нарекат любовниците на зодиака, във физически и философски смисъл на думата. Вълкът разбира, че всички ние се нуждаем от любов и е в състояние да я предоставя в неограничени размери.

Вълците са много свободолюбиви личности, като същевременно са много нежни и състрадателни. Стремежът им за пълна свобода ги асоциира с добре познатия термин "вълк единак". 

Сокол (21 март – 19 април)

Соколите са родени да бъдат лидери. Те гледат винаги трезво на нещата и взимат правилни решения, дори в най-заплетените ситуации. За тях времето е много ценно и никога не го пилеят. Знаят как да предприемат необходимите действия в точния момент.

Соколите са много упорити и обичат да поемат инициативата. Те са невероятни личности, които постигат големи успехи в екипната работа и колективните спортове. Понякога Соколите са прекалено надменни, но обикновено са прави, затова малко арогантност не е излишна. 

Бобър (20 април – 20 май)

Поемането на отговорност, адаптацията и преодоляването на трудностите – тези три неща перфектно описват един Бобър. Обичат да поемат нещата в собствените си ръце и да свършат работата с максимална ефективност и самоувереност. Силата на Бобрите е в тяхната хитрост и стратегическа мисъл. Това им помага много в бизнеса и справянето с житейските проблеми.

Другите хора трябва да се замислят, преди да предизвикат Бобър на интелектуален дуел, защото умът им е остър като бръснач. Бобрите обичат да правят всичко за себе си. Те обръщат много малко внимание на чуждото мнение и това понякога ги вкарва в беда. 

Елен (21 май – 20 юни)

Еленът е най-творческата личност от целия зодиак. Те са вдъхновяващи, живи и с много бърз ум. Чувството им за хумор е в състояние да разсмее всеки един човек. Поради своята голяма комуникативност еленът е ненадминат майстор на разговора. Това, съчетано с неговата естествена интелигентност, го превръща в желан гост на вечерни партита и светски събития.

Еленът винаги е наясно със заобикалящата го среда и външния си вид. Въпреки това, нарцисизмът на Елена обикновено се пренебрегва поради неговата привлекателност и приветливост. 

Кълвач (21 юни – 21 юли)

Кълвачите са най-грижовните личности от целия зодиак. Те са ненадминати слушатели, които с разбиране и съпричастност обръщат внимание на проблемите на другите. Те са прекрасни родители, приятели и партньори. Друга отличителна черта на Кълвачите е тяхната естествена организираност, изобретателност и пестеливост. 

Сьомга (22 юли – 21 август)

Енергични, фокусирани, интуитивни и много творчески. Всички тези определения превръщат Сьомгите в силно свързани с живота личности. Тяхната енергия и жизненост е силно осезаема. Тяхната увереност и ентусиазъм се предава лесно на другите, което ги превръща в отлични мотиватори.

Лесно карат останалите хора да се съгласят с тях, дори когато идеите им са малко налудничави. Те са щедри, интелигентни и интуитивни и винаги са заобиколени от много приятели. В преследването на личните си цели често намират доброволната подкрепа на някои от многобройните им приятели. 

Мечка (22 август – 21 септември)

Мечките са практични и методични личности, на които може да се разчита в беда. Тяхната практичност ги прави отлични бизнес партньори. Обикновено в тях надделява гласът на разума. Мечките са надарени и с огромни сърца и склонност към щедрост. Въпреки това те са много скромни и малко срамежливи. 

Гарван (22 септември – 22 октомври)

Гарваните са чаровни личности с голям ентусиазъм и предприемачески дух. Не е нужно да се натягат, защото тяхната очарователност е естествена. Всеки усеща енергията на Гарваните и се обръща към тях, когато има нужда от добра идея или съвет. Това е така, защото те са едновременно изобретателни, дипломатични и идеалистични. 

Змия (23 октомври – 22 ноември)

Повечето индиански шамани са родени под този зодиакален знак. Това се дължи на факта, че Змиите се естествено свързани с духовния свят, което ги превръща в отлични духовни водачи. Имат силни лечебни способности, поради което често са свързани с медицински професии.

Силната привързаност на тази зодия към нематериалния свят кара повечето хора да смятат Змиите за мистериозни и дори страшни хора. Вярно е, че те са потайни, но също така са много грижовни и чувствителни. 

Бухал (23 ноември – 21 декември)

Променлив и непостоянен като вятъра, Бухалът е много трудно да бъде описан. Характерът му е приятен, естествен и безгрижен. Те обичат да живеят на пълни обороти и обожават приключенията. Това понякога може да им навреди, тъй като действията им могат да са невнимателни, безразсъдни и необмислени.

Бухалите често стават еколози, учители или художници. Поради своята адаптивност и гъвкавост те могат да се приспособят към всяка една професия.

Гъска (22 декември – 19 януари)

Ако искате нещо да бъде свършено, дайте го на човек с този зодиакален знак. Гъските са много упорити и амбициозни и когато си поставят дадена цел винаги я изпълняват. Те са хора, решени да спечелят на всяка цена, без значение дали ще получат одобрението на останалите.

Единственото, което може да ги отдалечи от успеха е вътрешния им Аз, който понякога им изиграва лоша шега. Водени от своето желание за доминация, Гъските се справят много добре в бизнеса и самостоятелните спортове. Когато са заобиколени от любящо семейство и добри приятели, Гъските се открояват във всичко, с което се захванат.