Когато все още не сме минали най-важния преход! Този в умовете ни!

  • Сподели:
Когато все още не сме минали най-важния преход! Този в умовете ни!

Годината е 2094. Мики Рурк и Аксел Роуз са живи. Има "Бързи и Яростни". Рак се лекува с бонбони "Тик так". Няма коли. Използва се телепорт за всичко. За всичко! И кораби няма. Всички сме съединени.

В телата ни има чипове, които ни припомнят кога да ядем, кога да спим, кога да ходим до тоалетна. Никой не използва хартия за нищо. Никой! За нищо! С помощта на думата "Там" и едно обикновено намигане можеш да се озовеш в Тайланд. Или Котел. Всеки си знае!

Заради други аргументи, които сега няма да излагам и Матю Макконахи е жив. Предложил ми е брак. Но аз съм отказала, защото съм добра майка. Дълго време ме е преследвал, изучавал е навиците ми, шпионирал ме е и мислил отвличане. Честта и достойнството, които притежава, са го спрели от това да ме оскверни.

Жирафите, слоновете, хипопотамите, мечките, коалите, пандите, маймуните, леопардите и лъвовете се разхождат на свобода и говорят. Социални са. Ходят на училище и горски лагер.

Раждането става посредством клек. Няма телефони, можем да осъществяваме връзка по всяко едно време чрез телепатия, а най-могъщите използват и телекинеза. Необходимо е само да си на празен стомах и чист пикочен мехур. В противен случай връзката се разпада.

Няма войни. Няма президенти. Няма гладни и бедни. Няма ХИВ. Животът на Марс е факт.

България... 2094 година. Август. Много хартия отива за направата на календар, бланка, документ, некролог, свидетелство за съдимост. Хартия и печати.

Има кантари за плодове и зеленчуци. Жени ходят с огромни надписи Armani, Versace, Dolce&Gabbana и Balmain по тениските. Павел и Венци Венц имат нова песен, казва се: "Цигари да има".

Кучетата в Бродилово се тричат. Заради хорото, тържеството, чевермето и доброто настроение, кучета се тричат във всеки град, село и махала. За здраве и берекет да има!

112 е закрит. На негово място има телефон, който е с 24-часов диспечер, казва се 113. Вече има кисело мляко със 6% масленост. Проходите Троян и Петрохан са в ремонт. В Меден рудник има пицария "Романс". Както и в Зорница. Лазур. Акациите. Сарафово и Камено.

За улеснение на гражданите ужасната дума "пасарелка" не се използва. Направили сме референдум за и против електронното гласуване. Ученичка от 10 клас бива награждавана с Орден "Стара планина", почетен гост на кралицата и безплатни профилактични прегледи при гинеколог, защото е написала думите "наистина" и "резервации" без да използва "й".

Децата на сина ми живеят в Лозенец и се разправят нещо за нотариални актове, хартия, гишета, химикал някой дали има. Моя гроб ще го копаят наново, защото по погрешка са ме поставили в гроб, откъдето минават тръби, а трябва да се извърши подмяна на водопровода. Цялото нещо ще се проточи един месец, защото багерът ще се развали.

Водят се ожесточени дебати дали да се пуши в заведенията. "Шоуто на Канала" и "Комиците" са се обединили в името на доброто, вярата и надеждата. Светлината в тунела е там. Има я. Но само отдясно...