Кои са най-благородните зодии

  • Сподели:
Кои са най-благородните зодии

1. ВОДОЛЕЙ (20.01-18.02)

Родените под знака на Водолея са внимателни, търпеливи, грижовни. Те са надеждни партньори. Водолеят не обича да вижда страданието в очите на заобикалящите го хора. Готов е да направи  дори и невъзможното, за да са щастливи всички останали, дори с цената на неговото собствено нещастие. Зодията е една от най благородните, способна е на мравката път да направи. Водолеят не обича споровете и скандалите, той ще запази милия тон и търпеливата усмивка докрай. Това е зодията, на която може да разчитате за всичко - от пари назаем до споделяне на неприлични тайни. Винаги са готови да се отзоват, когато имате нужда. Те са изключително отзивчиви и отговорни.

2. СТРЕЛЕЦ (22.11-21.12)

Това е една всеотдайна, чувствителна и жалостива зодия. Имате ли за приятел или партньор представител на тази зодия, ще бъдете в добри ръце. Той е изключително стабилен, обича правдата и е способен да се застъпи винаги за по слабия. Изключително щедър е към приятелите си, готов е да свали и ризата от гърба си за тях. Стрелецът успява да запази тайна, да даде правилен съвет и винаги ще подкрепи близките си. Представителите на зодията имат непоносимост към егоистите.  Изключително толерантни към различните хора, готови да намерят общ език с всички.

3. ВЕЗНИ (23.09-22.10)

Везните са изключително разумни, обичат да анализират всичко случващо се. Те са до болка искрени и честни. Привързват се дълбоко към човека до тях и са напълно постоянни в чувствата и намеренията си. Везните са комуникативни, обичат да са сред хора и винаги успяват да запазят своята дипломатичност, дори когато се разрази спор. На тях определено може да се разчита, както за съвет, така и за услуга по всяко време на денонощието. Обичат справедливостта и винаги премерват на везната добрите и лошите страни на всяка ситуация. Те винаги успяват да потушат създалото се напрежение и да върнат баланса. Везните са способни, да простят всяка грешка.     Обичат чистите отношения - без интриги, лицемерие и коварство. Истината е част от тях, готови са да се опълчат, когато забележат несправедливост.