Кои зодии лесно изпадат в депресия

  • Сподели:
Кои зодии лесно изпадат в депресия

ДЕВА

Това е Зодията, която успява дори и от най–елементарните мисли за развитието на живота й да изпадне в депресия. Когато изпадне в черна дупка, Девата започва да обмисля най-лошите възможни варианти в ситуацията, точно тези натрапчиви и песимистични мисли отключват депресивното състояние при тази зодия. Девата е изключително чувствителна зодия, която е склонна да се разстрои от най–малкото и да се срине психически за секунди. Тази зодия може да отключи депресия и от това, че домът им в момента не е маниакално чист - това би било истинска трагедия за тях. Девата не успява реално да оцени всички приятни и позитивни неща, които й се случват в живота и винаги е настроена с очакване, че нещо лошо предстои да се случи. Депресията и негативните мисли ги отключва, когато започне усилено да размишлява над миналите събития от живота й, които вече е прекалено късно да промени.

БЛИЗНАЦИ

Дори и с обвивката на безкрайно усмихнати майтапчии, Близнаците носят голямо и лесно ранимо сърце. Те успяват да изпаднат в депресивни състояния, когато сърцето им бъде разбито, тогава се затварят в себе си и започват в главата им да преминават тъжни и песимистични мисли. Но не само проблемите в любовта са склонни да ги потиснат, те могат да се затворят в себе си и да спрат да говорят и когато нещо тъжно се случи в работата им или в семейството. Близнаците също са много чувствителни и лесно могат да бъдат наранени и когато видите един Близнак дълго време да мълчи и да премисля нещо, това най–вероятно означава, че той е изпаднал в някаква дупка или просто е дълбоко наранен.

РАК

Това е зодията, която е най–склонна да отключва депресии, тъй като в главата на Рака преобладават предимно натрапчиви и песимистични мисли. Когато изпаднат в подобно състояние те стават изключително мрачни и заядливи. Прекалено емоционални са и точно това ги подтиква да мислят, че никой не ги обича и животът им е пълна трагедия, но всичко това е само в главата им. Тези мисли ги натъжават, объркват и отключват в тях едно враждебно настроение към останалите. Харесва им винаги да се бунтуват, както и да спорят за маловажни и глупави неща, но  с времето всичко това ги уморява и натоварва психически, точно тогава те изпадат в депресивни състояния.

РИБИ

Когато Рибите изпаднат в състояние на депресия те рязко се затварят в себе си и започват да мислят, че всичко е безнадеждно изгубено и трудно поправимо. Сами успяват да вкарат възможно най–много отрицателни мисли в главата си и им е трудно да спрат и да помислят по-реалистично над случващото им се. Когато са в депресия, изпълват главата си с мисли за всички лоши неща, които им са се случили през целия живот и вместо да се опитат да се отърват от тях, те допълнително ги подхранват с още по-натрапчиви мисли. Рибите стават изключително заядливи с останалите, когато не са на кеф и са изпаднали в черна дупка и смятат, че никой и нищо не е способен да ги накара да се почувстват щастливи.