Кои зодии предпочитат почивката пред работата

  • Сподели:
Кои зодии предпочитат почивката пред работата

Близнаци

Близнаците са интелигентни, бързи и определено обичат движението, но когато стане въпрос за работа и нещо, което задължително трябва да свършат, те ще си намерят 100 причини, за да го отложат във времето. За Близнака ден без почивка е изгубен ден. Те определено са от зодиите, които обичат да си угаждат и най-много от всичко предпочитат дните на почивка.

За Близнака е изключително трудно да се адаптира към работния процес и му е нужно време, докато се настрои на тази вълна – настрои ли се за работа, няма кой да го спре, проблемът е, че му е нужно много време, за да се захване доброволно със задачите си. Дори и да има неотложна задача той ще си каже, че и утре е ден и няма защо да се натоварва излишно.

Близнакът не обича да си дава зор, както и мрази друг човек да го пришпорва и да му стои над главата. Той е свободен електрон и не подлежи на команди, нито от колеги, нито от шефове, той сам е господар на действията си. Близнакът живее за моментите, които може да сподели с най-близките си хора, за моментите, в които си отпочива психически с чаша любимо питие, в топлината на домашния уют – това е неговото царство, от което е много трудно някой да го откъсне.

За тази зодия не е проблем да оставя днешната работа за утре, а може и за в други ден или другата седмица или най-добре другия месец. Близнакът е свободен и се опитва да не се обременява излишно с работни задачи, които може и да отложи. За него е важно да живее тук и сега и да се наслаждава от сърце и душа на сладостите, които му предлага животът, защото смята, че работата никога няма да свърши – винаги ще има, а само веднъж се живее.

Везни

Това е една от зодиите, която винаги действа премислено и спокойно, не обича да се напряга допълнително с текущите си задачи, ако може би ги прехвърлила на някой друг. Везните са хора на мисълта, а когато им се наложи да свършат дадена работа те първо се стремят да обмислят хубаво начина и на изпълнение преди да запретнат ръкави.

Везните обичат да отделят внимание на себе си, на своите собствени нужди и за тях е изключително трудно да се настроят на работна вълна. А дори и когато започнат да работят, те се стремят да правят всичко бавно и спокойно без да се напрягат излишно, което изключително много изнервя хората около тях.

Везните не са мързеливи, но също като Близнаците не обичат да си дават много зор и трудно подхващат работа, която могат да оставят и за друг път. Везните са умни и старателни, но трябва да се настроили на работна вълна, което за тях е малко сложно. Везните са справедливи и уравновесени, но когато стане въпрос за физически труд, трудно биха поели инициативата за завършването на дадена задача и при това сами биха го направили, ако евентуално някой им  подаде лек тласък .

Те са на принципа, че от прекалено много работа голяма полза няма, точно поради тази причина всячески се стремят да запълват времето си с по-приятни неща.

Риби

Рибите не смятат за нужно да дават повече от това, което могат да получат в замяна, точно поради тази причина не се и напрягат да завършват задачите си в срок. Рибите предпочитат спокойните моменти, които биха изкарали с любимите си хора, пред възможността да натрупват състояние. Представителите на тази зодия са изключително сантиментални и мили хора, които се стремят към изграждането на здраво и щастливо семейство, на заден план винаги поставят кариерата. Рибите предпочитат да се насладят на всеки един момент, предоставен им от съдбата и да го споделят с най-любимите си хора.

Рибите превръщат моментите за почивка в цял ритуал, в който са абсолютно откъснати от заобикалящия ги свят. Те не са от хората, които се скатават в работния процес, но предпочитат да не си дават много зор и да действат според собственото си настроение, а не възможностите, с които разполагат. Тази зодия определено би избрала спокойна и релаксираща вечер сред приятели, отколкото напрегнат работен ден, който да подобри значително финансовото й състояние. Рибите са творчески настроени натури, които смятат, че духовното е на първо място пред всичко останало.