Кои зодии с лекота биха ви зарязали

  • Сподели:
Кои зодии с лекота биха ви зарязали

КОЗИРОГ

Техният свят и мисли са обладани предимно от работата. Това е една от зодиите, която преди всичко би предпочела личния си комфорт и когато стане напечено и връзката не върви според техните очаквания, без да им мигне окото са способни да ви зачеркнат от живота си. Те са изключително хладни и сериозни в отношенията си с партньора и трудно се впускат в забавления и шумни купони – просто не им е в природата. И, ако човекът до тях не отговаря на критериите им и е неспособен да следва моногамния им ритъм на живот – просто няма да има място в него. Те са изключително решителни и когато видят, че нещата не вървят, в прав текст ще ви кажат, че приключва с вас, дори и причината, поради която го правят, на вас да ви се стори маловажна и да се опитате да предотвратите раздялата, трудно ще успеете -  тяхната дума е закон.

 

БЛИЗНАЦИ

Това е една доста измамна зодия и ако в началото на връзката ви всичко е изглеждало перфектно, то те с бързи темпове биха променили това, защото бързо им омръзва всичко. Когато вече им е омръзнало да играят на щастливо семейство с вас, те с лекота биха ви зарязали. Това е една от зодиите, която изключително трудно създава семейство, защото са с постоянно променлив и неразбиращ от останалите характер. Близнакът е егоист и трудно би се трогнал от чувствата на другия и когато реши да сложи край на отношенията си с партньора, той би го направил рязко с бурен скандал и много силни думи без да обръща глава назад.

 

СКОРПИОН

По природа отмъстителни, жестоки и безчувствени, те са способни не само от раз да ви зарежат, но и да ви критикуват, обиждат и нараняват и след като вече са го направили. На тях не може да се разчита за безпроблемни, дълбоки и чувствени отношения, защото просто не са способни да ви ги предоставят. Когато са решили, че трябва да сложат край на връзката, не очаквайте, че дълго ще ви убеждават, че така ще е най-добре и за двамата, че ще страдат от постъпката си и ще им пука за вас. Те са егоисти, които предпочитат комфорта на собствената си личност пред този на останалите, защото смятат, че по стълбицата на успеха те винаги ще стоят най–отгоре над всички останали. Изключително арогантни са и когато и най-малката подробност в отношенията им с партньора не е според вкуса им, те ще пренебрегнат чувствата на партньора и мълчаливо ще се изнижат от връзката.