Конкурс за лятна снимка дава награда от 10 000 евро

  • Сподели:
Конкурс за лятна снимка дава награда от 10 000 евро

Canon България стартира конкурса за снимка "Летни истории 2017", в който един победител ще получи ваучер на стойност 10 000 евро за пътуване самостоятелно или със свои близки до избрани от него еднa или повече дестинации по света.

Участието е лесно - всеки желаещ трябва да направи снимка, която да разказва лятна история и да я качи заедно с кратко описание в специална платформа.

Canon отправя това приятно предизвикателство и дава такава голяма награда, за да насърчи хората да споделят своите преживявания и да разказват истории чрез снимките, които правят.

В конкурса няма ограничения за това как е направена лятната снимка и с какво устройство, важното е да разказваш история, която е интересно да бъде споделена. 

Зад инициативата стои новата философия Live for the story на компанията, която е световен лидер в решенията за изображения. 

Конкурсът ще продължи до 15 август и всеки желаещ може да качва снимка, придружена от история до 750 символа (около 100 думи), на платформата: http://www.canon.bg/summerstories/.