Кой е вашият ангел-пазител според зодията

  • Сподели:
Кой е вашият ангел-пазител според зодията

Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към него и той ще ви помогне.

Овен

Ангелът Баракиел се грижи за успеха на Овена. Той му дарява силен заряд от жизнена енергия, която помага лесно да се справи с всичко, привлича приятели и превръща Овните в оптимисти.

Телец

Вашият ангел е Аматиел - покровител на новите начинания и промени в живота. Той ще изпълни душата ви със светла надежда, ще ви помогне ясно да видите истинския път и да разберете какво трябва да свършите тук и сега.

Близнаци

Близнаците се управляват от Бахрам - ангел на победата. Бахрам ще ви помогне да преодолеете препятствията и да се справите с всякакви задължения. С негова помощ всички изпитания ще са по силите ви.

Рак

Ангелът Дина настойчиво подтиква Раците към придобиване на нови знания. Мъдростта ще дойде не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате. Само мъдрият е способен да достигне висоти във всяка сфера от живота.

Лъв

Лъвовете се управляват от божествения ангел Аквариел. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ви свят.

Дева

Кадмиел - ангелът на съдбата, винаги е готов да ви помогне да изберете верния път. Обръщайки се към него с молитва, внимателно се вслушвайте в това, което ви подсказва вашата интуиция. Именно чрез нея ангелът на Зодиака направлява Девите.

Везни

Ангелът Барчиел дава на Везните вътрешна сила и състрадание, които са нужни, за да помагат на другите. Ако желаете да промените живота на тези, които се намират редом с вас и са ви скъпи, обърнете се към Барчиел.

Скорпион

Този знак се управлява от Габриел - един от най-силните ангели. Габриел помага да се осъществят кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи начинания. Определете главната си цел, непрестанно се молете на Габриел и скоро ще видите как мечтите ви започват да се сбъдват.

Стрелец

Сариел е духовното създание, определено от Небесния отец с цел да насочва и подпомага хората, родени под знака на Стрелеца. Той ще ги възпира, когато се впуснат да вършат неща, които биха им донесли разочарование.

Козирог

Ангелът Камбиел покровителства Козирозите във всички нови, необичайни и екзотични начинания.

Водолей

Ангелът Катетел дарява "децата" на Водолея с единение със заобикалящия ги свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на нещата.

Риби

Рибите се управляват от ангела Егалмиел, определящ тяхната сексуална привлекателност. С негова помощ те се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, което ги води до успех в любовта и в делата.

Как да се молим на ангелите на Зодиака?

За целта трябва да се използва обикновена молитва към ангела-пазител, като в нея се постави името на зодиакалния ангел, чиято помощ призовавате. В края можете да изкажете конкретна молба в рамките на това, в което може да ви помогне даденият ангел.

Текст на молитвата

Свети ангеле, запази мен, грешния. Не позволявай на лукавия демон да ме обладае, укрепи ръката ми и ме наставлявай по пътя на моето спасение. Свети ангеле Божий, пазител и покровител на окаяните му душа и тяло, прости ми, ако съм те оскърбил неволно, и ме запази от всяко изкушение, за да не разгневя Бога. Моли се за мен пред Господа и ми помогни.
Амин!