Коя зодия са приятелите, на които може да разчитате

  • Сподели:
Коя зодия са приятелите, на които може да разчитате

РИБИ (20.02-20.03)

Рибите са лоялни, коректни и добронамерени. Техните приятели винаги може да се доверят и да разчитат на тяхната подкрепа и съвет. Лесно завързват приятелства, но за тях от особена важност и на първо място са най-близките им. Те са състрадателни и носят голямо и добро сърце. Готови са винаги и на всеки да дадат втори шанс и с лекота прощават грешките на другите. Рибите са щедри и когато имате нужда от финансова подкрепа, може да разчитате на тях. Те не могат да подминат просто така страдащия и нуждаещия човек. От Рибите той ще получи в големи количества състрадание и утеха.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11-21.12)

Стрелец е най-ведрата и оптимистична зодия. Те са приветливи, щедри и изключително жалостиви.  Стрелецът не би подминал човек, който има проблем, би направил всичко по-силите си, за да му помогне. Това е зодията, която лесно успява да завърже разговор и да спечели доверието на всеки и  затова тази зодия е заобиколена от много приятели. Стрелците разполагат със силно развито чувство за хумор, успяват винаги да разведрят обстановката и да повдигнат настроението и на най-тъжния в компанията. Най-безкористната и подходяща зодия за приятел е Стрелецът.  Той е готов да даде всичко за свой приятел и в замяна не би поискал нищо.

 

ВЕЗНИ (22.09-23.10)

Една от най-стабилните и уравновесени зодии в зодиака. Имате ли проблем, потърсете представител на тази зодия. Той  ще ви изслуша търпеливо, след което ще претегли на везната добрите и лошите страни на ситуацията и накрая ще предостави пълната си подкрепа за безпроблемното му разрешаване. Везните са търпеливи и грижовни. Те са яростни привърженици на истината. В тях няма коварство, злоба, интригантство и сплетни, точно, за това са чудесни приятели. Те са изключително интелигентни и заради тази причина разполагат от голям набор от съвети, подходящи за всеки човек и всяка ситуация. Везните са природно надарени да виждат неправдата и с всички сили да се борят с нея. Те рядко имат врагове, защото успяват да направят така, че околните да бъдат очаровани от тяхната безкористност, морал и честност.