Кристен Стюарт се сгоди за приятелката си Дилън Майер

  • Сподели:
Кристен Стюарт се сгоди за приятелката си Дилън Майер

Актрисата Кристен Стюарт разказа подробно за сладкото предложение, което е направила на приятелката си Дилън Майер в „Шоуто на Хауърд Стърн" във вторник сутринта.


„Ще се оженим.
Не съм мислила много върху предложението, просто искам да го направим."


31-годишната Стюарт, която влезе в образа на принцеса Даяна в предстоящия филм "Спенсър" и сценаристката Майер бяха забелязани за първи път заедно в Ню Йорк през август 2019 г., докато се целуват.
Двойката се среща на снимачна площадка преди седем години.
Официално признават връзката си, както сега е модерно, чрез пост в Instagram през октомври 2019 г., когато Майер публикува черно-бяла снимка, на която тя и Стюарт се целуват.
Двете пазиха връзката си интимна, докато Стюарт не разкри за нея през ноември 2019 г., казвайки отново пред същия водещ - Хауърд Стърн, че няма търпение да предложи брак на Майер.

„Искам да взема разумно решение, но в същото време мисля, че добрите неща се случват бързо", каза Стюарт за отношенията им.
Що се отнася до идеите как възнамерява да помоли Майер да бъде нейна годеница, Кристен твърди, че е имала предвид няколко сценария, но няма да развали изненадата предварително и да ги издаде.

В интервю миналия октомври, докато обсъждаше как самата тя се справя между личния си живот, кариерата и огромната слава, актрисата призна, че е била упорита и настоятелна по отношение на връзките си.

„Чувствах, че може би има неща, които са наранили хората докато сме били заедно. Не защото се срамувах, че съм откровен гей, а защото не обичах да се показвам пред обществото по някакъв начин."

Звездата от Здрач сагата също добави, че не планира да носи традиционна сватбена, бяла рокля, а по-скоро "добрият стар чифт дънки Levi's и тениска, на която е отпечатан принт смокинг".


„Искам да видя как Дилън се смее истерично, когато ме види с тениска с изкуствен смокинг."