La La Land - истинската история за любовта

  • Сподели:
La La Land - истинската история за любовта

Лентата La La Land разказва историята на начинаещата актриса Миа (изиграна от Ема Стоун) и пианиста Себастиан (Райън Гослинг) - заклет почитател на джаз музиката. В добре балансирания емоциолно мюзикъл, двамата протагонисти се борят да реализират мечтите си в града-мелачка на желания - съвременен Лос Анджелис.

И докато изкуствата им удрят глави в стената на неправдата, героите преплитат пътища и създават заедно най-красивото от всички творение - любовта. Дали тя ще победи, дали ще успеят да сбъднат копнежите си и да я запазят? Е, това ще видите сами.

А дали си заслужава гледането - е, седем награди "Златен глобус" не за пренебрегване, нито играта на забележителния актьорски колектив.

А сега нека ви разкажа малко повече за това, което оставя филмът след себе си. Не очаквайте да станете свидетели на поредната романтична комедия с очакван край. Очаквайте да се посмеете, да ви се доплаче, но не дотам, че да пророните сълза, да ви се прииска да станете и да потанцувате, да запеете.

Бъдете готови да абсорбирате една истинска и дълбока емоция, да се абстрахирате от модерното и опосредстваната от компютри, "Фейсбук" и телефони комуникация и да се пренесете, чрез мечтите на героите, на място, отдавна забравено от повечето от нас.

Онова местенце в душите ни, онова "Ла Ла" кътче, което си позволява да е себе си, да копнее, да бъде романтично по онзи класически начин, истинския.

Миа и Себестиан ще ви припомнят колко ценно е преплитането на две ръце, колко въздействаща и завладяваща може да бъде джаз музиката, колко история има в танца и колко сложни и многопластови са човешките взаимоотношения.

Не може да не се влюбиш в свят, където въздухът трепти под звуците на пианото, където блясъкът в очите осветява цели житейски пътища…

City of stars
Аre you shinning just for me?
City of stars
Тhere’s no much that I can’t see…

La La Land - истинската история за любовта