Лъв: Преоценка на отношенията - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Лъв: Преоценка на отношенията - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Лъв през 2021 г.

Лъв: Аз желая

Близките ви хора

През последните три години Сатурн настоятелно ви приканваше да се съсредоточите върху работата, здравето, хранителния режим, обичайните ви всекидневни занимания и служенето. Свеждахте глава и превивахте гръб, за да докажете на всички ни, че дори царят може да служи на другите.

Знакът, прочут със силната си воля, трябваше да се научи да се подчинява на чуждата. Но след Великия съвпад на Юпитер и Сатурн през декември 2020 нещата се промениха. Сатурн и Юпитер се събраха в противоположния ви знак Водолей.

Този транзит е противоречив, защото Сатурн във Водолей означава, че преживявате опозиция с Господаря на карма. Иначе казано, Сатурн се намира точно срещу вас, гледа ви право в очите, вижда, чува, подушва и регистрира всичко, което правите.

Това "следене изкъсо" може да се прояви под формата на "мигновена карма"* (*Алюзия с песента на Джон Ленън Instant Karma. – Бел. прев.), тоест като съкращаване на времето между действието и последствието.

Други зодиакални знаци може да шмекеруват и да им се разминава, но не и вие. Всичко, което сторите, начаса тъпкано ви се връща. Сатурн е твърдо решен да опитоми лъва, което не е непременно лошо за вас.

Има начини то да се обърне във ваша полза. Да, ако оплескате нещо, шефът ви веднага ще го засече. Но ако блеснете на работното си място, проявите инициатива и се трудите усърдно, той също ще го забележи и ще ви помогне да се издигнете.

Както Сатурн, така и Слънцето (вашият владетел) са олицетворение на бащински фигури. Когато си противостоят, може да разберете скрита истина за баща си или за друга авторитетна фигура край вас. Не е изключено да се разиграе и сценарий от типа "добрият баща" и "лошият баща", респ. "добрият шеф" и "лошият шеф", които да ви теглят в различни посоки.

Ала не всичко е толкова мрачно и сатурнообразно. Юпитер, планетата на разширяването и възможностите, също гостува на Водолей. Това означава, че сте склонни да бъдете по-напористи и оптимистични, отколкото е необходимо.

Знам, че обичате да поемате рискове и да си играете с огъня, но имайте предвид, че в момента действат две активни сили: Юпитер ви кара да се чувствате по-добре, отколкото сте в действителност, а Сатурн – по-зле, отколкото сте наистина. Положението не е много просто.

Но тъй като и двете планети транзитират във вашия дом на взаимоотношенията и баланса, има шанс да постигнете равновесие с помощта на партньор или друг важен за вас човек.

Предстои година, в която отношенията в личния и професионалния ви живот ще бъдат подложени на анализ и преоценка. За последно Сатурн е бил във вашия дом на брака, справедливостта и закона от 1991 до 1993 година.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа"