Лайза Минели: Съжалението за миналото и страхът от бъдещето могат да те убият

  • Сподели:
Лайза Минели: Съжалението за миналото и страхът от бъдещето могат да те убият

Лайза Минели e родена на 12 март 1946 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е дъщеря на световноизвестната актриса Джуди Гарланд и режисьора Винсънт Минели.

Лайза печели "Оскар", за ролята си на Сали Боус във филма "Кабаре" и е един от малкото артисти, печелили всичките четири най-престижни награди- "Оскар" (за кино), "Еми" (за телевизия), "Грами" (за музика) и "Тони" (за театър).

Виже 20 прекрасни мисли на магнетичната актриса и певица.

1. "Съжалението за миналото и страхът от бъдещето могат да те убият."

2. "Реалността е нещо, над което да се издигнеш."

3. "На този свят всичко е възможно. Истински вярвам в това."

4. "Реших, че съм против скъпите бижута. И всички, които имам, са фалшиви. Не виждам причина да имаш истински диаманти. Хората, така или иначе, си мислят, че са истински."

5. "Вярвам, че хората, които имат проблем с пиенето, отиват в Рая, защото на Земята вече са минали през ада."

6. "Аз не съм добра певица. Просто знам как да представя една песен."

7. "Мечтай. Позволи на ума си да види местата, които искаш да посетиш. После мисли целенасочено за това, планирай и се възползвай от възможностите. И не слушай никой, който не знае какво е да мечтаеш."

8. "Благодарна съм за всичко случило се. Обичам работата си. Исках моите родители да се гордеят. И така стана."

9. "Най-накрая съм изпълнена с радост и мир и с всички онези неща, които ми убягваха през последните години. Те се върнаха при мен и тържествуват."

10. "Трябва здравата да се потрудиш. Но първо трябва да го поискаш, а след това да помечтаеш."

11. "Пушенето е една от водещите причини за всички статистики."

12. "Важното е да вдигнеш ръка. Да не се криеш, да не се преструваш на някой друг. Просто вдигни ръка – това е най-доброто, което можеш да направиш."

13. "Мъжката гей общност като че ли наистина много си пада по жени изпълнители. Може би заради самите песни. Хомосексуалните мъже са по-отворени да изразяват чувствата си. А и имат добър вкус!"

14. "Обожавам да откривам таланти. Хубаво е да насърчаваш хората. Всяка вечер публиката ме насърчава. Аз просто предавам усещането нататък..."

15. "Мъжката гей общност като че ли наистина много си пада по жени изпълнители. Може би заради самите песни. Хомосексуалните мъже са по-отворени да изразяват чувствата си. А и имат добър вкус!"

16. "През половината време се чувствам сякаш съм на 12. През останалото време – сякаш съм на 80. Така че, предполагам, трябва да съм някъде по средата. И се чувствам прекрасно! Здрава съм, а това е най-важното."

17. "Не спирай да се движиш... или животът ти ще спре. Посещавам курс по танци всяка сутрин – това е добър начин да останеш силен. Харесва ми да се чувствам здрава."

18. "Ходя бързо. И винаги съм в движение. Винаги преследвам някаква цел. Мерилин Монро ме научи на това."

19. "Когато някой ме попита: "Вече си правила всичко. Ако в този момент можеше да направиш нещо, както щеше да е то?", аз отговарям: "Отново бих направила всичко. Но по-добре"."

20. "Когато ни беше трудно, с майка ми сядахме и започвахме да говорим за проблема. И говорехме ли, говорехме, докато накрая не започвахме да се смеем. Това е едно от нещата, които наследих от родителите си: огромно чувство за хумор. И енергията, която ме носи напред."

По материали от gnezdoto.net