Луна в Овен

  • Сподели:
Луна в Овен

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия кръг на зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира в огнения Овен, всички ставаме по-амбициозни, активни, инициативни, борбени и упорити.

Зодиакалният знак Овен се намира под управлението на Марс.  Затова по време на Луна в Овен е естествено да бъдем по-войнствено настроени, по-агресивни, по-силно отстояващи себе си, но и по-големи идеалисти и оптимисти.

Подходящи дейности по време на този лунен транзит са: спорт, всякакви физически занимания, стартиране на нещо ново, убеждаване на останалите хора в собствената правота, личностно развитие, действия с размах и с вяра в успеха.

Огнената Луна предразполага към доминиране на духа, страстта, топлината, хъса, пламенността, да вършим нещата с вдъхновение и жар.

Овен и управителят му Марс отговарят за лидерството, водачеството, военните и армията, йерархията, мощта, силата, храбростта, смелостта, външните изяви на Аз-а в света.

По време на Луна в Овен ставаме по-властни и конкурентноспособни, по-борбени и упорити в преследването на целите си.

Когато Луната преминава през буйния Овен, трябва да пазим главата си от удари.

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg