Лятото вече е тук. Ето как да му се насладим максимално...

  • Сподели:
Лятото вече е тук. Ето как да му се насладим максимално...

Любимото лято вече е тук. Това е най-дългоочакваният сезон - щом свърши, започваме нетърпеливо да очакваме следващото лято. Но добрата новина е, че тепърва ни предстоят горещите дни, а с тях емоциите и незабравимите спомени.

Ето няколко идеи, с които да се насладим максимално на лятото. Грабете с пълни шепи и запечатвайте в съзнанието си всички специални моменти. От вас зависи колко ще бъдат те...

Лятото вече е тук. Ето как да му се насладим максимално...

Горещи и вълнуващи нощи с приятни разговори

Често свързваме лятото с горещи купони и вълнуващи нощи, които дълго ще помним. Но понякога тези нощи могат да бъдат също толкова вълнуващи, посвещавайки ги на нещо много простичко - разговор с приятели или любим човек.

В забързаното си ежедневие често се случва да пропуснем истинските, непринудени разговори под звездите, на пейката в парка, на плажа или просто на любимата тераса.

А кога за последно посрещнахте изгрева, говорейки си с добър приятел? Да, именно сега е моментът да го направите и да се насладите на лятото в приятна за вас компания. Тези разговори остават дълго в спомените...

Снимка: kaboompics / Pixabay.com

Лятото вече е тук. Ето как да му се насладим максимално...

Просто се насладете на слънцето

Слънцето ни зарежда с положителни емоции, щастие и умивки, а ползите от него са безспорни. НО! Не трябва да стоим прекалено дълго изложени на лъчите му, без необходимата защита на кожата.

За да изпитаме истинска наслада от любимото слънце, трябва да заложим на качествена слънцезащитна козметика. Пионери в защитата от вредното влияние на слънчевите лъчи, Лаборатории Lierac разработват серията Sunissime, която предпазва кожата от вредния ефект на фотостареенето.

Ето какво включва серията Sunissime:

Капсули за здравословен загар

Защитен енергизиращ флуид

Защитен BB Флуид

Защитно енергизиращо мляко

Рехидратиращо въстановяващо мляко

• Хидратиращ възстановяващ балсам

Продуктите от серията Sunissime са вдъхновени от луминотерапията, която възпроизвежда енергизиращите свойства на слънцето и подобрява клетъчните механизми. Съдържанието на Про Таурин и активни съставки, които съчетават най-доброто от науката и природата, поддържат кожата здрава, блестяща и нежна.

Лятото вече е тук. Ето как да му се насладим максимално...

Направете си временна татуировка с къна

Искате да си направите татус, но не сте сигурни, че бихте го "носили" цял живот? Ето една прекрасна идея, с която ще изчезнат всичките ви колебания по въпроса – заложете на временната татуировка с къна.

Може да експериментирате с татуировка, която покрива целите ви ръце или целия гръб, без да се притеснявате, че след време вече няма да ви харесва. Може да я направите и по конкретен повод - например заминаването на морето, след което просто да я махнете.

Снимка: Hasib Imtiaz / Unsplash.com

Лятото вече е тук. Ето как да му се насладим максимално...

Глемпинг - различен вид за къмпингуване

Ето едно предложение за почитателите на къмпингуването или за тези, които все още събират кураж да отидат на къмпинг.

Глемпинг е нещо различно и интересно и ни предлага да усетим лятото наистина по неповторим начин. ГОРА е първият глемпинг у нас, който е разположен на броени крачки от морския бряг, сгушен под прохладната сянка в иглолистната гора на къмпинг Градина.

Хем почивате под открито звездно небе, хем се наслаждавате на мекото легло и уюта на белите чаршафи.

Шикозните палатки на ГОРА разполагат с голяма двойна спалня или с две отделни единични легла.

Снимка: ГОРА

Лятото вече е тук. Ето как да му се насладим максимално...

Фрозе – летен коктейл, с който да изненадате гостите си

Истинските ценители на розето могат да консумират приятната напитка по всяко време на годината - както в горещите летни дни, така и в по-студено време, до камината например.

През последните години изключително популярно стана т.нар. Фрозе (от frozen и rosé), което може да бъде направено по различни начини. Едно е задължително – трябва да има замразени кубчета розе.

Предлагаме ви една вкусна идея за подобна напитка, която може да направите сами вкъщи и да изпиете с любимия човек или да поднесете на гостите си. Ще останат очаровани.

Необходими продукти:

- 1 бутилка сухо розе
- 2 чаши ягоди, нарязани наполовина
- 1 с.л. захар
- 100 мл водка
- 100 мл гренадин

Начин на приготвяне:

1. Изсипете виното във форми за лед и го оставете във фризера да замръзне.

2. В блендер сложете нарязаните ягоди и захарта и разбъркайте с дълга лъжица. След това добавете водката, гренадина и замръзналите кубчета розе.

3. Блендирайте, изсипете напитката в чаши за розе и сервирайте. Украсете с ягода.

Снимка: youtube.com/стопкадър