Любовната история на Бон Джоуви и Доротея Хърли, която продължава вече 40 години

  • Сподели:
Любовната история на Бон Джоуви и Доротея Хърли, която продължава вече 40 години

Всеки знае какво е да се влюбиш и когато това се случи, искаш чувството да продължи вечно и твоят човек да те обича завинаги. След това, когато магията свърши, нещата могат да станат доста объркани, но поне сте научили нещо ново, благодарение на училището на любовта, а имнно, че някои връзки просто не са предназначени да съществуват.

Е, не е такъв случаят с Бон Джоуви и Доротея, на които High View Art отдава почит днес, споделяйки тяхната история.

Джон Бон Джоуви и Доротея Хърли се срещнали, когато били още тийнейджъри, посещаващи гимназия в Ню Джърси. Бон Джоуви сподели пост в Instagram в чест на 32-тата им годишнина от сватбата:

''Нещото, което гимназията ми донесе, беше да се влюбя точно в това момиче''.

Изпълнителят с един от най-благозвучните гласове в музиката, казва, че тайната на 32-годишния му брак с Доротея, се крие във взаимното уважение и усилената работа над това.
''Да, ние сме израснали заедно и ни харесва да бъдем заедно. Искаме да прекарваме времето си един с друг'', каза фронтменът на Bon Jovi.

В света на рокендрола, развратът и скандалите са ежедневие, но Бон Джоуви никога не се е блазнил от тях. Нито от заобикалящите го красавици или от наркотиците. Въпреки факта, че в младостта си рок звездата прекарвал много време далеч от дома, той винаги знаел какво и кой е най-важното нещо в живота му.

''Честит рожден ден на любовта на живота ми'', пише Джоуви в профила си в Instagram.

През 1980 г. двойката започва да пише първите редове на любовната си история - издържат заедно три години, след което се разделят. През 1984 г., след световно турне с групата, Джон търси Доротея, молейки я да се съберат отново. Тя, разбира се, приема. През 1989 г. той ѝ предлага да стане негова съпруга. Двойката се сключва тайно брак на 29 април 1989 г. в Лас Вегас, в сватбения параклис Грейсланд.

''Веднага бях привлечен от нея от момента, в който я видях – и това не се е променило вече 40 години.''

Двамата все още са рамо до рамо, радващи се на времето и каузата, на която са посветени. Джон обаче признава, че не е бил светец. Поради музикалната си кариера се е налагало да пропуска страхотни моменти далеч от семейството си.  

''Всичко се крепеше, благодарение на Доротея.''

Зад вратите на тяхното семейство не е имало достатъчно силен конфликт, който да ги разклати. Те разбират, че ключът към всяка връзка е взаимното уважение и че животът е път с възходи и падения, през които трябва да се премине. Както Доротея се изрази в едно свое интервю:

''Препятствията по пътя са самият път''.

Никой от тях не е позволил славата да го промени, а Бон Джоуви приема работата си като нещо, което му харесва и носи добри приходи.
Няма съмнение, че тази двойка работи в екип и че взаимно се подкрепят: ''Ако единият от нас падне, другият е там, за да му помогне'', казва авторът на песни.

Двойката управлява фондация Jon Bon Jovi Soul Foundation от 2006 г., която подпомага гладните и бездомни хора в нужда, чрез ресторантите си Soul Kitchen.
''Ако можем да осигурим покрив над главата на някого или да сложим храна в корема му – това ни стига'', споделя рок звездата. Доротея го допълва: ''Това е партньорство. Когато станем свидетели на несправедливост или видим страдащи хора, ние искаме да им помогнем. Благословени сме да имаме тази възможност''.

Неразделната двойка е отгледала заедно четири деца – дъщеря си Стефани Роуз на 28 и синовете си - Джеси, 27 г., Джейкъб, 20 г., и Ромео, 18 г.