Любовната приказка на Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър през годините

  • Сподели:
Любовната приказка на Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър през годините

Джулия Робъртс и съпругът ù Дани Модър са заедно повече от 20 години, но връзката им е по-силна от всякога.

Двамата се срещнаха в началото на 2000 г., докато носителката на Оскар снимаше "Мексиканецът" заедно с Брад Пит, а Модър беше оператор на филма. Въпреки че сега са една от най-дълголетните двойки в Холивуд, романсът им започнал с малък препъникамък.

Когато се запознали, звездата от ''Ерин Брокович'' излизала с Бенджамин Брат, докато операторът Даниел Модер бил женен за Вера Стаймберг. След като Модър финализира развода си със Стаймберг през 2002 г., той се жени за Робъртс на церемония през юли 2002 г., проведена в нейното ранчо в Ню Мексико.

По-късно Робъртс твърди, че тя не е причината за раздялата на двойката, но слуховете за ситуацията преследват актрисата в продължение на няколко години.


"Двамата подредихме животите си поотделно. Мисля, че това е единствената причина, поради която в крайна сметка успяхме да се влюбим един в друг и да бъдем заедно."

Попитана в същото интервю дали носи отговорност за развода на Модър, тя отгърна:

"Лесно е отстрани да ме сочат с пръст, че аз съм виновна и причината е в мен. Хората винаги гледат твърде повърхностно на всичко."
 

В миналото 54-годишната филмова звезда бе за кратко сгодена за партньора си от Flatliners Кийфър Съдърланд, но те се разделиха през 1991 г. само дни преди планираната им сватба.
През 1993 г. актрисата се омъжила за кънтри певеца Лайл Ловет, когото срещнала само три седмици преди сватбата им. Следва раздяла през 1995 г.
Името на Робъртс също е свързвано с Дилън МакдермотМатю ПериДжейсън Патрик и Лиъм Нийсън.
По-късно Робъртс намекна, че нито една от предходните ù връзки не я е разтърсила така, както срещата с Модър. 
"Истинската сеизмична промяна при мен настъпи след срещата ми с Дани.
Сякаш животът ми вече не беше същият", каза тя на Гуинет Полтроу през 2018 г.

Двойката посреща близнаците Финей и Хейзъл през ноември 2004 г. Третото им дете, синът им Хенри, е роден през юни 2007 г.
"Имаме тези три човешки същества, които са пълно отражение на привързаността, която изпитваме един към друг", споделя Джулия пред списание InStyle през 2017 г.

Двойката се жени на 4 юли 2002 г. на интимна церемония, проведена в ранчото на Робъртс в Таос, Ню Мексико. На гостите било казано, че идват само, за да празнуват Деня на независимостта с двойката и нищо по-специално.

Модър спечели номинация за наградата Еми за филма на HBO The Normal Heart, в който Робъртс също участва. Семейството е работило заедно няколко пъти през годините.

По време на интервю за подкаста на Гуинет Полтроу, Робъртс говори за това колко силен е бракът ù след 20 години съвместен живот.


"До ден днешен, до този час, до тази минута, Дани е най-любимият ми човек. Любовта ми към него става все по-дълбока с течение на времето. Неговото мнение и гледна точка за мен са по-важни от тези на всеки друг. Късметлийка съм с Дани. Наслаждаваме се взаимно на времето си заедно."