Любовта е пътуване с Любимия човек

  • Сподели:
Любовта е пътуване с Любимия човек

Любовта не е в скъпите подаръци, а в споделените (подарените) мигове!

Любовта е трупане на общи спомени!

Любовта е пътешествие без крайна цел, в което най-важното е усещането за тук и сега!

Париж и Любовта

"Париж винаги е добра идея." - Одри Хепбърн

Градът на светлините. Градът на изкуствата. Градът на модата. Градът на шика. Градът на кулинарията. Градът на шампанското. Градът на мечтите. Градът на кан-кана. Градът на революцията. Градът на целувките.

Но най-вече Париж е градът на любовта. Любовта, която извира от всяко ъгълче. Любовта, която като "зараза" се носи във въздуха. Любовта, която може да видиш дори в намигването от непознат. Да, Париж е Любов!

Париж е като последната любов, която като пристан винаги ще те приюти в топлите си обятия.

Нужно е само веднъж да посетиш Париж, за да се влюбиш от пръв поглед и завинаги. И ще искаш отново и отново да се връщаш и да преоткриваш своя Париж. А преживяването става още по-вълшебно и незабравимо, когато е споделено с любимия човек.

Никога няма да сбъркате, ако изберете със своята половинка да откриете за първи път френската столица. Няма жена или мъж, които да останат безразлични към магията на Париж.

Париж е наслада. Наслада за сетивата, сърцето, душата. Париж е наслада от споделянето на любовта.

Любовта в Париж е опиянение!

Ако сте решили да изненадате своята половинка с екскурзия до столицата на Франция за празника на любовта и виното, вижте ексклузивното предложение на Sun Travel: Свети Валентин в Париж - градът на любовта!

Рим и Любовта

"Всеки, рано или късно, идва в Рим." - Робърт Хамилтън

Вечният град. Градът на Арес и Афродита. Градът на цивилизацията. Градът на императорите. Градът на историята. Градът на седемте хълма. Градът на контрастите. Градът на аристократите. Градът, в който е Ватикана и папите. Градът на тайните ордени. Градът на сладоледа.

Но най-вече Рим е градът на любовта. Любовта, която се усеща с небцето - в ароматната чаша кафе, изкушаващата пица или божественото италианско вино. Любовта, която те кара да бъдеш свободен, истински и да изкрещиш на целия свят "Аз обичам!". Любовта, която толкова много пъти се е случвала в хилядолетната история на Рим, че се е пропила във всяко камъче на древния град.

Рим е като зрялата любов, която със сърцето, но и с ума си избрал.

Рим е магията да се изгубиш в малките улички и изведнъж да попаднеш на площадче с катедрала, фонтан и кафене, в които така се влюбваш, че може да изкараш с любимия човек цял ден, без да бързаш за никъде. Именно тогава разбираш какво означава прословутото La dolce vita ("Сладък живот").

Рим е перфектният избор за пътешествие с любовта на живота, защото във вечния град всичко се случва толкова естествено, че се питаш дали това е реалност или сън.

Рим е изследване. Изследване за чувствата, страстта, любовта. Рим е изследване на силата на любовта.

Любовта в Рим е oтдаване!

Ако сте решили да изненадате своята половинка с екскурзия до столицата на Италия за празника на любовта и виното, вижте ексклузивното предложение на Sun Travel: Екскурзия за Свети Валентин в Рим.

Венеция и Любовта

"Венеция е като да изядете кутия шоколадови бонбони наведнъж" - Труман Капоти

Плаващият град. Градът на лагуните. Градът на водата. Градът на мостовете. Градът на дожите. Градът на републиката. Градът на романтиката. Градът на карнавала. Градът на най-стария филмов фестивал в света.

Но най-вече Венеция е градът на любовта. Любовта, която е като открадната целувка. Любовта като обещание, което може да те изстреля директно в Рая (или Ада). Любовта, която е толкова силна, че се питаш дали може да се жертваш като Ромео и Жулиета.

Венеция е като първата любов, която никога не се забравя.

Венеция е машина на времето, пренасяща ни в отминали епохи, населени с красиви, но независими жени и силни, но емоционални мъже. Венеция е урок по устояване на избори. Венеция е страст за живот, знание и обич.

Венеция е емоционалният избор за екскурзия с човек до теб, защото в града с гондолите всичко е като вълшебна приказка или като вълнуваща пиеса, написана от самия Уилям Шекспир.

Венеция е приключение. Приключение само за тези, които са решили да рискуват всичко в името на любовта. Венеция е обещание за след това.

Любовта във Венеция е открадната целувка!

Ако сте решили да изненадате своята половинка с екскурзия до "Кралицата на Адриатика" за празника на любовта и виното, вижте ексклузивното предложение на Sun Travel: Празник на любовта: екскурзия до Венеция за Свети Валентин.

Барселона и Любовта

"Пътешествието най-добре се измерва в приятели, не в мили." - Тим Кахил

Градът на Антони Гауди. Градът на артистите. Градът на споделянето. Градът на толерантността. Градът на различните. Градът на купоните. Градът, в който е удоволствие да се загубиш. Градът с плажовете. Градът на всички.

Но най-вече Барселона е градът на любовта. Любовта като споделяне и приятелство. Любовта, която е като помитащ ураган. Любовта, която кара кръвата да кипи във вените. Любовта като изпепеляваща страст. Любовта, която минава през стомаха, защото в Барса са едни от най-добрите ресторанти в света.

Барселона е като студентската любов - изпепеляваща и ненаситна.

Барселона е невероятен "миш-маш" от стилове, култури, епохи, цивилизации, ентоси, нации, хора, които съжителстват толкова мирно и братски помежду си, че човек си мисли, че е попаднал в рая.

Барселона е артистичният избор за екскурзия с любимия човек, защото в града, намиращ се на Иберийския полуостров с излаз към Средиземно море, всичко е една незабравима фиеста от вкусове, темперамент, емоции и още нещо, което всеки сам трябва да открие.

Барселона е страстен танц с любовта. Свободата да бъдеш себе си и да покажеш на целия свят, че няма нищо по-велико от това да обичаш.

Любовта в Барселона е обещание за още!

Ако сте решили да изненадате своята половинка с екскурзия до "Перлата на Каталония" за празника на любовта и виното, вижте ексклузивните предложения на Sun Travel: Свети Валентин в Барселона - шедьовърът на Гауди - 2 нощ. или Романтична Барселона за Свети Валентин - 4 нощ.

Любовта е пътуване с Любимия човек

Венеция е вълшебен лабиринт от канали, улички и мостчета, в които всяка влюбена двойка с удоволствие се "загубва".

Снимка: pixabay.com / 6277974

Любовта е пътуване с Любимия човек

Венеция: няма нищо по-романтично от разходка с гондола с любимия човек.

Снимка: pixabay.com / PedroNieves

Любовта е пътуване с Любимия човек

Нощта във Венеция е чакана и желана...

Снимка: pixabay.com / thomasstaub

Любовта е пътуване с Любимия човек

Любов над Барселона!

Снимка: pixabay.com / Ermerspik

Любовта е пътуване с Любимия човек

Барселона - панорама.

Снимка: pixabay.com / AdinaVoicu

Любовта е пътуване с Любимия човек

Паркът Гюел - едно от многото архитектурни бижута на Барселона.

Снимка: pixabay.com / TRAVELKR

Любовта е пътуване с Любимия човек

Базиликата "Саграда Фамилия" - архитектурният шедьовър на Антони Гауди и емблемата на Барселона.

Снимка: pixabay.com / pcdazero

Любовта е пътуване с Любимия човек

Любов, сватба, Париж, Лувърът... Сбъдната мечта, нали!

Снимка: pixabay.com / FotografieLink

Любовта е пътуване с Любимия човек

Влюбена двойка на кея на река Сена и готическата катедрала "Света Богородица", наричана още Парижката "Света Богородица" (Notre-Dame de Paris – Нотърдам дьо Пари).

Снимка: pixabay.com / damonify

Любовта е пътуване с Любимия човек

В Париж любовта е навсякъде!

Снимка: pixabay.com / StockSnap

Любовта е пътуване с Любимия човек

Ах, Париж! Ах, Любов!

Снимка: pixabay.com / vivekjatav

Любовта е пътуване с Любимия човек

Ако искаш да преживееш любовта отново в Рим, задължително трябва да хвърлиш монета във фонтана "Ди Треви".

Снимка: pixabay.com / jdegheest

Любовта е пътуване с Любимия човек

Площадите на Рим са пълни с влюбени двойки.

Снимка: pixabay.com / kirkandmimi

Любовта е пътуване с Любимия човек

Време за селфи на площад "Свети Петър", докато половинката си почива (от мен) :)))

Снимка: pixabay.com / loveombra

Любовта е пътуване с Любимия човек

Сватба по италиански в Рим.

Снимка: pixabay.com / Wengen

Любовта е пътуване с Любимия човек

Той и Тя, скрити зад венециански маски.

Снимка: pixabay.com / nouveaumonde34