Людмила Живкова е родена на 26 юли, точно на маянската Нова година

  • Сподели:
Людмила Живкова е родена на 26 юли, точно на маянската Нова година

Сигурно затова е искала да възроди някои празнични моменти от маянската Нова година, като честването на мира и единението на хората със земята и живота. Вероятно нещо я е свързвало с тези, които са я чествали тъкмо на 26 юли.

Друг такъв опит е Пактът Рьорих, защитаващ културното наследство, младежкият фестивал "Знаме на мира". Неговият символ е единение чрез изкуство, творчество, любов. Фигуративният му образ е познатия на човечеството от най-дълбока древност - знак на Триединството, наричан "триратна", а по нашите земи познат като "триквест". Представлява три съединени амарантови (червени) сфери на бял фон, обединени  в кръг.

Ето какво казва в мое интервю Христо Красин за Людмила Живкова:

- Казвал си, че голямата промяна за света и за нашата страна ще дойде по пътя на Огъня, наричан на Изток "Агни", с който бе запозната и нашата Людмила Живкова…

- Да, тя не случайно, казваше: "Мислете за мене като за огън!" След като е била посветена в Индия в култа на Огъня - "Агни" и е станала "небесен гуру", е имала възможност да "надникне" в папируса "Лахшами", изписан с писмеността урду, откъдето научава много тайни познания, в това число и отнасящи се за Странджа, за космическия огън, съхраняван там, който ще изчисти Земята от злото.

Научава, че ще овладее "Агни", с което ще започне раждането на новия свят, че който владее Огъня в Странджа, ще владее и света... Научава също, че е предопределена да се жертва в негово име. Разбира от т.н. избрани за предопределена мисия "огнени хора" кога и как точно ще стане това.  

И след третата си инкарнация ще дойде отново на земята като красива, руса жена-воин, която ще "разпали" Огъня в Странджа с подобен на двуострия тракийски меч ромфея, който излиза от Божията уста за изобличение и благословение. И ще поведе света след себе си.

Людмила се среща в Индия и със "свещения гуру - прорицател" Сай Баба. Именно той й разкрива тайната на космическия огън в Странджа, който ще промени света. Че тя ще овладее тази сила и с това ще започне цялостното обновяване и трансформиране на планетата Земя, но не в материален, а в духовен план.

Сай Баба й подарява специално изготвен за нея чудотворен пръстен, известява я, че има голяма мисия, а пръстенът ще я предупреждава за опасности и когато камъкът му потъмнее, Астралът ще я прибере от земния свят. Както и се случва.

Людмила Живкова е имала и разговори с "първата дама на йога" Индра Деви, и с петричката пророчица Ванга за тайната си мисия. Имала приятелски отношения и с Николай Рьорих, чието мото за единение на хората по света е "Мир чрез култура!", и със Святослав Рьорих.

Мечтаела е България да се превърне в една нова Шамбала. След смъртта й факултетът по славянски езици и литература на Университета в Делхи е наречен на нейно име, по предложение на Индира Ганди.

Людмила Живкова е родена на 26 юли, точно на маянската Нова година