Мария Бакалова на Оскарите – с бижута за над $ 10 млн.

  • Сподели:
Мария Бакалова на Оскарите – с бижута за над $ 10 млн.

Първата българка с номинация за „Оскар“ - очарователната Мария Бакалова, е актрисата с най-скъпите бижута, носени на тазгодишната 93-та церемония по раздаването на Оскарите. Според публикация в онлайн изданието Nicki Swift, Мария е била с аксесоари на стойност над  $10 млн.

Красавицата се появи на Червения килим като принцеса – с прекрасна бяла рокля на Louis Vuitton, подчертаваща финно чертите й, и с бижутата на Moussaieff Jewellers. Външният й вид на церемонията няма нищо общо с ролята й на Тутар във втората част на „Борат“, която всъщност й донесе и номинацията за „Оскар“. „Големият размер на диамантите в колието, пръстена и обиците, които Бакалова носи, струват няколко милиона долара“, заяви пред Nicki Swift експертът по скъпоценните камъни Apeksha Kothari – главен оперативен директор на Rare Carat. Kothari определи комплекта, който носи Мария, като зашеметяващ и каза още пред изданието, че цената му би могла да надхвърля $ 10 млн., което прави българската красавица актрисата с най-скъпи бижута на тазгодишната церемония по раздаването на Оскарите. Според експертите, застраховката, направена на аксесоарите, е била може би седемцифрена.

Самата Бакалова разказа за избора си на рокля и бижута пред Vanity Fair.В „Борат“ Тутар е като Пепеляшка. Аз самата в реалния живот също се чувствам така, защото съм тази източноевропейска актриса, която има мечта да играе в западното кино на Холивуд, но на която беше казано, че няма да се случи“, споделя Бакалова пред изданието. 24-годишната бургазлийка разкри, че заедно със стилистката й Джесика Пастер са решили да разкажат една романтична история, която започна с наградите „Златен Глобус“ и приключи с Оскарите. Красавицата споделя, че за най-престижната церемония двете са избрали светлите тонове за роклята й, защото това може да вдъхнови хората към добро и ново начало. „Защото всеки край е ново начало“, споделя още Мария.

Бижутата пък избрала лично в бутика Moussaieff Jewellers на Лондон, където Бакалова прекара последните месеци в снимки на новия филм на Апатоу. Посещението си в магазина за бижута българката описва като „най-блестящото, което е виждала“. „Буквално спрях да мисля, когато влязох в бутика. И първото, което ми дойде на ум е – „Може ли да взема всичките?“, шегува се бургазлийката.