Мария Бакалова в Диор за Гилдията на актьорите

  • Сподели:
Мария Бакалова в Диор за Гилдията на актьорите

Българската гордост в Холивуд Мария Бакалова не получи наградата на Гилдията на актьорите за най-добра актриса в поддържаща роля във филм за за изпълнението си в "Борат 2", но блесна като принцеса за церемонията. Вместо нея отличието взе южнокорейката Юн Ю-джун за превъплъщението ѝ във филма "Минари".

Специално за церемонията бургаската красавица облече рокля на Диор и бе нагримирана с техните продукти, като показа в каква приказна принцеса се е превърнала в личния си профил в „Инстаграм. „Щастлива съм за първите награди на Гилдията на актьорите, на които съм номинирана“, написа Бакалова и благодари на всички замесени, за да изглежда толкова зашеметяващо. „Чувствам се наистина специална тази вечер. Поздравления на всички номинирани“, допълни още българката. Кадърът е на фотографа Joseph Sinclair.

Любопитно е, че четиримата отличени актьори в главните категории са цветнокожи, което се случва за пръв път в 27-годишната история на Гилдията на актьорите. Чадуик Боузман, който почина миналата година, бе отличен посмъртно.

 

 

Мария Бакалова в Диор за Гилдията на актьорите

Joseph Sinclair / Maria Bakalova Official Instragram