Майката на Крис Рок: ''Удариш ли сина ми, удряш по мен''

  • Сподели:
Майката на Крис Рок: ''Удариш ли сина ми, удряш по мен''

Майката на Крис Рок се застъпва за сина си.  

Роуз Рок, сподели мислите си за шамара на Уил Смит по време на 94-та церемония на Оскарите, докато посети Soda City Live на WIS-TV, казвайки: ''Когато Уил удари Крис, той удари всички нас''.

Мотивационният оратор сподели реакцията си спрямо постъпката на Уил Смит, който позорно удари сина ѝ на живо по телевизията по време на Оскарите. 
77-годишната жена отбеляза, че "никога не се е срещала" с Уил преди инцидента и като повечето зрители първоначално смятала, че това е скеч, докато Смит не започнал с обидните квалификации и псувните.  

''Когато Смит зашлеви Крис, той нанесе удар по всички ни, но мен особено ме заболя, защото когато нараниш детето ми, нараняваш и мен“. 

Докато размишляваше върху разразилата се сцена, Роуз допълни, че няма представа какво би казала на Уил, ако ѝ се удаде възможност, освен: ''За какво, по дяволите, си мислеше?''

Като майка на десет деца, Роуз също сподели разбитото си сърце, че не е могла физически да бъде до сина си след инцидента и да му даде необходимата подкрепа. 

''Неуспях да се свържа с него и да го подкрепя. Независимо на колко е години, той си остава мое дете.''

След шамара Смит се извини публично на Крис в Instagram, напусна Академията за филмови изкуства и науки и получи 10-годишна забрана да посещава всички събития, свързани с Академията, заради действията си. Актьорът дори обяви, че одобрява решението на филмовата Академия.

Въпреки че ситуацията не се е развила по начина, по който Крис и семейството му са очаквали, Роуз твърди, че е горда с държанието на сина си след инцидента.
На въпроса дали вижда бъдеще, в което двамата мъже един ден биха могли да се срещнат и да се помирят, Роуз сподели, че оставя това на тях.

''Това трябва да бъде тяхно решение. Чувствам се много зле от факта, че Уил никога не се извини лично на Крис. Подобни извинения трябва да се поднасят лично'', каза тя. 
Роуз също така сподели, че комедийното турне на Крис е започнало и въпреки че той все още преработва мислено случило се, се справя добре с шоуто си.