Мъжките жестове, които размекват сърцата на жените

  • Сподели:
Мъжките жестове, които размекват сърцата на жените

В свят пълен с множество връзки за една нощ, бракове за няколко месеца, сякаш кавалерството е отстъпило крачка назад. Истината е, че жените винаги копнеят да им се обръща внимание по един елегантен, ненатрапчив и романтичен начин. Дори с ежедневните и рутинни занимания в дома, поведението на един мъж трябва да бъде на ниво.

Отварянето на вратата

Мъж, който излиза пръв от колата, за да отвори вратата на своята спътничка, винаги ще я накара да се почувства комфортно и защитена. Всяка дама ще оцени такъв жест, който изглежда доста незначителен на пръв поглед.

Запазването на последната хапка

Всеки знае, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му, без значение колко банално и наивно да звучи. Ако човек оставя последната хапка за една жена, тя ясно осъзнава, че той се грижи за нея и наистина я обича.

Прекарване на достатъчно време със семейството

Ако един мъж наистина се интересува от снимките на децата ви, от забавните истории за вашите братя и сестри и се радва, че прекарвате време с родителите си, това е "точният човек". Дори и най-малките жестове спрямо семейството ви доказват, че партньорът ви цени заедно с вашите близки, защото семейството е важно за всеки.

Да представя дамата при среща с познати

Един истински джентълмен знае, че ако не представи своята спътничка при случайни срещи с познати, дамата ще се почувства ненужна. Внимателният кавалер в никакъв случай няма да позволи такава ситуация.

Правенето на подаръци без причина

Модерният "рицар" не се нуждае от никакви специални поводи, за да изпрати на една жена цветя или нещо дребно и забавно, само за да предизвика искрена усмивка на лицето на своята любима.

Да я предпазва с тялото си

Друг привидно малък жест, на който мнозина дори не обръщат внимание, е когато вие вървите от външната страна на тротоара, като по този начин защитавате своята спътница срещу непредвидени ситуации.

Да я целуне по челото

Ако човек изразява чувствата си към жената с нежна целувка по челото, бъдете сигурни, че той е много привързан към нея. Дамата от своя страна се чувства изключително приятно.

Да я изпрати с колата си

Тази приятна изненада характеризира мъжа като истински джентълмен, за който мечтае всяка жена. По този начин той показва на дамата, колко важно за него е да се грижи за нея.

Да ѝ държи връхната дреха

Разбира се, жената и сама може да си наметне якето или палтото, но културният мъж винаги ще ѝ подаде връхната дреха или ще й предложи своята собствена.

Източник: Elitedaily.com / Actualno.com