Наоми Кембъл стана майка на 50

  • Сподели:
Наоми Кембъл стана майка на 50

Световният супермодел Наоми Кембъл стана майка за първи път на момиченце на 50-годишна възраст. Черната пантера, както я наричат в модните среди, обяви най-щастливата вест в личния си профил в „Инстаграм“ като си пусна мила снимка, на която в шепичката си държи крачетата на бебенцето.

„Прекрасна малка благословия избра мен да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в моя живот. Няма думи, с които да опиша връзката, която имам с теб, мой ангеле. Няма по-велика любов от тази“, написа Кембъл, която на 22 май ще стане на 51 години. Щастливата майка не издава все още името на бебето.

Сред първите, които поздравиха Наоми Кембъл бяха дизайнерът Марк Джейкъбс, който пази в тайна бременността на родената в Лондон красавица. Тя до последно не се появяваше и успя да запази прикрит своя корем, страхувайки се от уроки. През 2017-та година в свое интервю Кембъл сподели, че мечтае да стане майка. „Винаги съм искала да имам деца. Но исках да е тогава, когато съм готова“, сподели тогава топ моделът.

 

Наоми Кембъл стана майка на 50

Снимка: Официален профил на Наоми Кембъл