Най-големите бунтари в Зодиака

  • Сподели:
Най-големите бунтари в Зодиака

Бунтарите са хора, които трудно се съобразяват с всякакви стандарти, правила, графици и норми. Те притежават свободен дух и воля, които им позволяват да казват и правят винаги това, което искат. Бунтарите не се притесняват да изкажат своето мнение, дори и то да е крайно различно от това на останалите хора, те не се притесняват да бъдат себе си и да отстояват своите принципи. В зодиака също има хора, които притежават този бунтарски характер и които не се прекланят пред никого. Сега ще разгледаме кои зодии са именно такива.

Стрелец
За Стрелеца едно от най-важните неща е неговата свобода и когато усети, че тя му се изплъзва се превръща в истински бунтар. Стрелецът си е бунтар по природа, защото не е свикнал да се подчинява на команди и да спазва правила. Той обича да се наслаждава на живота и да прави, това което иска, независимо от мнението на другите, той никога не плаща данък ''Одобрение''.

Каквото си е наумил, това и ще направи, дори по някой път, ще е просто на пук на останалите, защото Стрелецът е независим и свободен да казва, всичко което мисли – в това се състои и неговият чар. Дори и да не го питате, той винаги ще ви каже какво мисли, защото е изключително прям и директен. А когато не му харесва дадено решение, той задължително, ще се разбунтува, няма да седи отстрани безучастно, докато някой друг взима решения вместо него. 

Скорпион
Скорпионът или го обичаш или го мразиш – средно положение няма. По природа жилещ и изключително емоционален, той винаги прави това, което иска, без да се съобразява с чуждото мнение, нещо повече даже не си прави труда да изслуша хората около себе си. Свободолюбив господар, който никога не си мери приказките и действа спрямо собствените си правила. Когато нещо не се получава по неговия план, той задължително се стреми да промени нещата, докато се бунтува.

Скорпионът притежава сложен характер и е изключително безкомпромисен в своите решения, а когато си е наумил нещо, той не се допитва никога за съвети от другите, просто действа на своя глава, пък каквото стане. Упорит, прям и амбициозен, той знае своята цена и как, да отстоява своите принципи. Никога не скланя глава и не се задоволява с нещо по-различно от това, което си е набелязал. Скорпионът е способен да се разбунтува и в своята работа, ако нещо не се случва според неговите представи, той няма да си замълчи, нито пред колегите, нито пред началството.

Близнаци
Близнакът също мрази да спазва правила, да гони точен график или просто да идва навреме, защото е бунтар във всяко отношение, спор за това няма. Когато нещо не му харесва, задължително ще се разбунтува и ще покаже пред останалите, че не е съгласен с тях. Близнакът е способен във всеки един момент, да покаже своя бунтарски нрав, дори и за елементарни неща, които просто не му допадат.

Своя бунт Близнакът показва, когато започне да обсипва с милион приказки своя опонент, представяйки своята гледна точка, анализирайки проблема на дълго и нашироко. Докато не преспи своите опоненти, той няма да приключи да коментира това, което го е вбесило.

Близнакът няма да си затвори очите, когато усети несправедливост, напротив, той ще се изправи безстрашно и ще се разбунтува над тази ситуация, докато не я промени. Близнакът е упорит и когато твърдо е решил да направи нещо, не съществува сила в света, която може да го спре. Той също не обича да робува на чуждо мнение и правила, защото е роден бунтар.