Най-големите досадници сред зодиите

  • Сподели:
Най-големите досадници сред зодиите

Има зодии, които могат да изкарат човек от кожата му и директно да го подтикнат да си говори сам. Тези зодии притежават голям запас от непремерени думи, както и доза нахалство. Най-големите досадници са дърдорковци, непрекъснато контролиращи ситуацията и хората около тях. Досадниците от зодиака са истински мрънкачи, които прекарват цялото си време в обсъждане на проблеми и маловажни неща, като междувременно включват своята критика и излишни съвети.

Сега ще разгледаме най-големите досадници сред зодиите, които успяват да вбесят и най-търпеливия човек.

Дева

Нейната мания за постоянен ред и чистота е способна да вбеси всеки. Мърморенето е само една от неприятните черти, които притежава тази зодия. Нейната компетентност по всички въпроси кара останалите хора да се чувстват глупаво. Девата е една от зодиите,  която е способна да мрънка за абсолютно всичко - от времето навън, външния вид на хората около нея, до тяхното поведение и неправилно говорене. Дори и един човек да е почти перфектен, досадната Дева, ще му намери някой кусур и естествено, мигновено ще му го навре в очите.

За Девата няма прекрасен ден без проблеми, защото е склонна да се хване и за най-незначителния детайл или просто да си го измисли, за да има тема, на която да си мрънка. Добри по душа, но мърморенето на Девите е черта, с която трудно би свикнал човек освен, че е способна за секунди да ти надуе главата с незначителни теми и маловажни проблеми. Тя е критични и непрестанно мърмореща за щяло и нещяло.

Близнаци

Близнакът е роден досадник, който не може и за секунда да стои мирно и да помълчи. Представителите на тази зодия не спират да говорят - пред хора, на ум, дори и в съня си продължават да го правят. Когато човек говори прекалено много се случва да споделя неща, които не трябва, това се случва и при Близнаците, докато са съсредоточени да изкарат стотина думи в минута, те не осмислят казаното, преди да са го изрекли, а чак след това, когато вече е станало прекалено късно.

Склонни са да критикуват, мрънкат, нервничат и всичко това могат да го направят дори и без причина, защото са изпаднали в сиво настроение, с което трябва задължително да заразят и останалите. Нетърпеливи подигравчии, които смятат, че е значително важно да се изрече винаги и на всяка цена, това което се мисли. С Близнак в компанията човек може да усети какво значи истинска досада, както и да се напрегне от неговото поведение и непремислени думи. Близнакът може да изкара всеки човек на Земята извън кожата му и не само това, може да го подлуди и вбеси тотално. До такава степен обича разговорите, че е способен и да събуди някой посред нощ, за да си намери нужната компания – огромен досадник, който никога не млъква.

Телец

Мудността, капризите и желанието да се представи като най-успешният и трудолюбив работник, определено вбесяват неговите колеги. Телецът има подигравателно чувство за хумор, което никак не допада на хората, които са в неговата компания. С цел винаги да се представи в отлична светлина, той е способен да се прави на нещо, което в действителност не е.

Телецът се е съсредоточил единствено в развитието на собствената си кариера и е способен, дори да мачка колегите си, за да изпъкне самият той. Още преди да са го попитали за свършените задачи, той сам се изтъква и ги изброява подред и своите и част от задачите на колегите, които представя без притеснение за свършени от самия него. Неговото изтъкване и постоянно мрънкане, когато нещата не са се получили, по желания от него начин, определено са досадни за околните. Телците умеят да капризничат и непрестанно желаят винаги да става на тяхното, а когато не стане, продължават да мрънкат – истински досадници, които не знаят точно какво искат, но на всяка цена трябва да го получат.

Водолей

Водолеят е способен да изпадне в състояние на черногледство и песимизъм, които на свой ред изкарват една доста досадна негова черта, а именно непрестанното мрънкане за глупости. В такива моменти той започва да критикува целия свят, всичко го изнервя и вбесява и от там започва омагьосаният кръг, в който Водолеят се върти и мрънка.

Критикува и дори без да се усети обижда останалите по всевъзможни начини. Представителите на тази зодия са капризни, а техните капризи могат да побъркат директно хората около тях.  Има моменти, в които просто не могат да бъдат удовлетворени по никакъв начин и точно поради тази причина си го изкарват на най-близките с ненужни критики и постоянно мрънкане.

Риби

Рибите често изпадат в песимистични настроения, които ги карат да се чувстват неудовлетворени, неразбрани и наранени от другите – когато това се случи започва и тяхното черногледо мрънкане, капризи и песимистични мисли, с които задължително замерват другите. Те без проблем могат да изкарат човек от кожата му и да го вбесят максимално. Черногледството и постоянното мърморене, че нещата никога не се случват по начина, по който те са искали, потиска и отдръпва останалите хора.